Witam, Panowie mam spory problem a mianowicie Paruje mi przednia szyba, nadmuch ciepłego powietrza jest skierowany na szybe, filtr kabinowy nowy, pod dywanikami sucho zostaje tylko obieg wewnetrzny ale on nie działa, naduszam go i nic nie słysze. Może ktoś podpowie jak naprawić ten obieg. Dodam że auto z niesprawną Klimą. Proszę o szybką pomoc bo ciężko się jezdzi z takimi szybami.
_________________ Jeździj tak aby Śmierć cie nie dogoniła...
Panowie zajrzałem do filtra kabinowego i ujrzałem tam silniczek od dmuchawy i gdy odpale auto to tam jest taka klapka i ona jest zamknięta a jak go zgasze to opada, to znaczy że cały czas jest obiekt zamknięty, czy to może być przyczyną parującej przedniej szyby.?
To znowu ja, Kurde już nie wiem co jest z tą szybą, płynu nie ubywa a ta para na szybie jest taka ..tłusta''. Panowie Prosze was o Pomoc bo już nie wiem gdzie szukać przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum