Witam mam kolejny problem z ventem otóż silnik nie równo pracuje i dymi nadal jak lokomotywa. Oleju nie ubywa raczej. Poza tym z tlumnika kapie mi cos jakby woda. Po przejechaniu 20 km dymienie nie ustaje a silnik jest dawnobrozgrzany. Nierowna praca to wina przewodów bo jest dyskoteka ale martwi mnie dym i to co kapie z tlumnika. I sporo mi pali benzyny nie wiem co juz robic pomóżcie 😡 dzieki z góry za pomoc
pawel ale czmu az tak dymi, na poczatku myslalem ze to napewno uszczelka ale moj znajomy mechanik powiedzial ze sie czepilem tej uszczelki w sumie poza dymieniem nie ma zadnych objawow ze to uszczelka brak oleju w plynie i odwrotnie.. nawet to dymienie bym jakos przezyl ale denerwuje mnie ze jak stoje na skrzyzowniu za mna po chwili chmura albo przy cofaniu czuje jakby sie samochod dusil ptzrz to kopcenie. nie mam pojecia gdzie szukac ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum