Wysłany: 2016-04-19, 23:18 Fotele Skajowe Brąz w dobrym stanie oraz przednią atrapę
Witam.
Chciałbym się pobyć foteli które jeździły w moim Vento.
Fotele są obszyte brązowym skajem, w ładny wzór, zadbane, może delikatne przetarcia się znajdą, raczej nic poza tym, ze sprawną regulacją oraz zagłówkami.
Dorzucam nieskończoną kanapę tylną, projekt został porzucony na rzecz czarnej skóry (brąz zupełnie nie pasuje mi do czerwonego auta) Dorzucam materiał na wzór, do dokończenia u tapicera (jaki koszt wyjdzie niestety nie wiem, obstawiam 200-300zł)
Cena jaką bym, chciał za komplet to 200zł (symboliczna dlatego że tylko mi zawadza w garażu a wyrzucić szkoda)
Jeżeli byłby ktoś zdecydowany iść w ten wzór posiadam również półkę oraz podsufitke z szyberdachem - niestety wtedy cena będzie wyższa bo muszę to zdemontować i znaleść jakieś inne sztuki które pójdą w czerń. Wydaje mi się że do białego auta pasują pięknie.
Druga rzecz: Atrapa Chłodnicy po FL , w dobrym stanie, co prawda ułamane dwa zaczepy na końcach ale u mnie się to trzymało na opaskach zaciskowych i nic nie drgało itd. Za ten element symboliczne 50zł , bo to kolejna część która tylko leży i wala się z kąta w kąt.
Mogę zamienić na jakieś ciekawe fanty do auta lub elektronikę tablet czy coś bo zawsze sie przyda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum