Silnik: 1.9 d
Wiek: 27 Dołączył: 21 Wrz 2016 Posty: 3 Skąd: Środa Śląska
Wysłany: 2016-09-21, 15:01 chciał bym zamontować z przodu światła przeciwmgielne
siema, jestem tu nowy mam takie pytanie chciał bym zamontować do swojego vento światła przeciwmgielne przednie a mam tam zaślepki i w aucie włączniki tylko do tylnich i pytanie czy mogą być kable za zderzakiem gotowe do podłonczenia i wymienić po prostu włącznik świateł cz trzeba kupić wiązki i modzić coś ?
myślałem żeby pociągnąć prąd z tylnich i gdy bym włączał światła przeciwmgielne tylnie to by się włączały też przednie
balawendrowy71, jak montowałem to kable miałem pociągnięte do kostki u góry grilla do tej na środku tam miałem + wystarczyło dociągnąć kable do lamp i - z aku wziąłem i działało. Wtyczki na szrocie dostałem.
balawendrowy71, Prześlij fotkę jaki masz ten włącznik, to może będę miał taki z włącznikiem na przód.
balawendrowy71 napisał/a:
myślałem żeby pociągnąć prąd z tylnich i gdy bym włączał światła przeciwmgielne tylnie to by się włączały też przednie
Nie wiem czy to jest zgodne z pl przepisami :\
balawendrowy71 napisał/a:
czy mogą być kable za zderzakiem gotowe do podłonczenia
Z tym to tak jak sztabson pisze
Do okrągłej złączki nad grillem możesz mieć już dociągnięte przewody, zobacz czy z jednej strony dochodzi przewód oraz czy z drugiej wychodzi. Jak już będziesz miał nowy włącznik na halogeny przód, to wtedy będziesz mógł z probówką sprawdzić gdzie Ci się + pojawi
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: 1.8 GLX Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2012 Posty: 2825 Skąd: Zielona Gora
Wysłany: 2016-09-21, 21:38
Przerabialem temat, musisz kupic wiazke z auta ktore ma halogeny, ona jest laczona zaraz nad chlodnica. Okragla wtyczka. Zmieniasz wiazke do tego wlacznik swiatel i oczywiscie halogeny. 30 min roboty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum