Wysłany: 2016-10-22, 11:51 VW 1.9 SDI Problemy ze skrzynią biegów (wsteczny)
Witam, niedawno zakupiłem vento z zepsutą skrzynią biegów okazało się że tryb biegu wstecznego jest skończony. Jest to skrzynia z hydraulicznym wodzikiem, pytanie jest takie gdzie można dostać taką skrzynię bądź same tryby do niej, ewentualnie czy można zamienić ją na skrzynię z normalnymi wodzikiem ?
Możesz tez przerobić na zwykła skrzynię ale to będzie wiązało się z wymianą pedału sprzęgła, bo tam jest pompka.
Ewentualnie wymień na skrzynię z TDI (też jest na hydraulicznym wyprzęgniku sprzęgła, żaden wodzik). Szukaj u wujka Google, bo na forach golfa już się rozpisywali, a szukanie ponoć nie boli.
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Wrzuciłem skrzynie od 1.9 D Seat Toledo, zmieniłem ostatni dekiel skrzyni na ten ze starej przystosowany pod wysprzęgnik hydrauliczny i śmiga. Dzięki wszystkim za pomoc !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum