Cześć
Jestem tu nowa i już od razu walę do Was z problemem, ale liczę na Waszą wyrozumiałość za równo w tej kwestii jak i w kwestii mojej płci, ponieważ nie znam się tak mocno jak Wy.
Zakupiłam sobie egzemplarz Vento i zaraz kupiłam sobie drugi. Więc mam dwa.
Moj problem:
W jednym muszę wymienić szyberdach, bo po pierwsze nie jest oryginalny i jego wygląd pozostawia wiele do życzenia, a po drugie cieknie z niego.
Jak mam to zrobić biorąc pod uwagę, że wielkość szyberdachu jest większa od fabrycznej- co mnie wkur**, bo ja chce w obu przypadkach zachować jak najwięcej oryginalnych detali. Pomyślałam więc, że może dospawać część blachy na dachu tak do rozmiaru odpowiedniego, ale nie wiem czy to jest dobry pomysł. A może pieprzyć i wstawić większy, ale wyglądający normalnie?
W tej sytuacji raczej za wiele nie zrobisz, kawalka dachu nie wspawasz bo go calego pofaluje przy spawaniu i bedzie z tego tylko wiecej szkody. Drugiego calego dachu wstawiac sie nie oplaca kompletnie, wiec zostaje szukac drugiego duzego szybrrdachu lub reanimowac ten co juz masz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum