Jak wiadomo wiekszosc sprowadzonych samochodów ma cofniety licznik ale moj jest cofniety przez debila, analfabete Pewnie mial ustawic 156 tys. ale zamiast tego ustawil 15 tys . Teraz mam pytanko bo wkur...... mnie ten fakt. Duzo roboty jest aby kopnac licznik do przodu ? Ventke szykuje dla siebie juz jest po wymianie: płynów (hamulcowy, olej, chlodnicy), wymienione wszystkie filtry (paliwa, powietrza i oleju), paski (rozrzadu, wspomy, alternatora jest oki), wymienilem rolki (od naciagu paska alternatora i rozrzadu), łozyska (piasta przód), poduchy amorów (przód), drążki kierownicze, łączniki i gumy stabilizatorów, zostały na dzisiaj tuleje tylniej belki ustawic zbieznosc i do lakiernika na dopieszczenie. Wiem, wiem niezla wyliczanka ale ja tak mam ze wszytko musi byc gitara. Poprzedni samochod sprzedawalem (po trzech latach uzytkowania - caly jeden tydzien. Tego szybko pewnie nie sprzedam ale mnie ten stan licznika wkur.... Prosze o porade co z nim zrobic
A może wcale licznik nie był cofnięty. Sprawdź czy jest napis TOTAL. Jeśli go nie ma oznacza, że samochód przejechał już 300 000 km i w VENTO po przejechaniu tej liczby km licznik się zeruje i liczy od początku z tym, że nika napis TOTAL.
A może wcale licznik nie był cofnięty. Sprawdź czy jest napis TOTAL. Jeśli go nie ma oznacza, że samochód przejechał już 300 000 km i w VENTO po przejechaniu tej liczby km licznik się zeruje i liczy od początku z tym, że nika napis TOTAL.
Tu mnie kolega zaskoczyl jeszcze dzisiaj to sprawdze, ale napis TOTAL powinien byc przy stanie ,,dziennym" czy tez ogolnym ?
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2007-11-07, 10:57
dobrze gada, vodki mu nalac.
a swoja droga.... jak ty zes kupil samochod z 15 tys przebiegu gdzies ty oczy mial ..... a dobra widze twoje zdjecie, oczy masz "wporzadku" ..... oczywiscie zarty, bez obrazy. ale mnie to serio zastanawia. chyba patzryles mu na licznik
dobrze gada, vodki mu nalac.
a swoja droga.... jak ty zes kupil samochod z 15 tys przebiegu gdzies ty oczy mial ..... a dobra widze twoje zdjecie, oczy masz "wporzadku" ..... oczywiscie zarty, bez obrazy. ale mnie to serio zastanawia. chyba patzryles mu na licznik
kovval oczy mam i wzrok tez oki, ale wazniejsze od stanu licznika bylo to ze samochod po odpaleniu z rana po dłuuuuuuugim postoju odpalil i nie buchnal czarna chmura dymu, nawet kumpel ktory byl ze mna ogladac a ma ten sam silnik w golfie III byl zszokowany ze silniczek tak pracuje bo jego duzo gorzej a niby ma na liczniku 210 tys wiec stan licznika nie wiele Ci powie i czy on by mial 15 tys czy 250 tys czy tez 300 tys to jaka masz gwarancje ze nie byl ,,ulepszany "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum