Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2006-05-03, 22:42
totalny wtopex nie moglem nic po klikac nic zobaczyc kurde to jest chyba choroba dobrze ze jest juz ok.POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2006-05-03, 22:45 ]
NIE wiem czy tylko mnie czy wam tez tak dlugo sie otwieraja stronki na dole pisze ze sie generuje w kilka dziesietnych sekundy a mi sie otwiera w kilkanascie jak nie kilkadziesiat sekund
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-05-05, 12:25
BANDERAS_RR napisał/a:
NIE wiem czy tylko mnie czy wam tez tak dlugo sie otwieraja stronki na dole pisze ze sie generuje w kilka dziesietnych sekundy a mi sie otwiera w kilkanascie jak nie kilkadziesiat sekund
U mnie też to występuje. Przed awarią serwera forum chodziło wręcz rewelacyjnie a taraz troche wolniej. Ale najważniejsze że wogule działa
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-05-05, 12:36
rzeczywiście czasami spowalnia, ale niestety nie wiemy co to może być. W firmie gdzie jest nasz serwer już parokrotnie sprawdzali to i wszystko jest w największym porządku, możliwe, że phpbb by Przemo nie jest do końca bezbłedne... No nic, miejmy nadzieje, e wszystko będzie OK i nie będzie już problemów z serwerkiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum