Wysłany: 2007-11-21, 20:06 Czy ktos wymieniał zamek w drzwiach lub ustawiał zapadki?
Mam problem-tym razem z zamkiem w drzwiach od strony kierowcy. Najpierw nie mogłem go otworzyć- bo zamarzł,a potem coś prztyknęło i teraz drzwi kierowcy otwieram tylko od środka od strony pasażera Najprawdopodobniej coś -jakaś zapadka pękła albo sie zsunęła. Chyba szykuje sie wymiana zamka Ciekawe czy sam dałbym sobie rade z wymianą zamka Moze ktos z Was przerabiał już to i mógłby mi coś doradzic??Jakieś schematy, instrukcje jak to zrobic krok po kroku??? Będę wdzieczny za pomoc.
_________________ Skąd sie bierze ta cho...na woda w moim aucie??? Oto jest pytanie :/
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-23, 19:17
lesny1982 napisał/a:
ja tych lopatek w ogole nie mam po zadnej stronie i drzwi sie otwieraja
hehe, ja podobnie, dzięki czemu kolejny włamywacz mocno sie zdziwi Po kolejnym włamie i zniszczonych zamkach wyjąłem to ustrojstwo i problem z głowy...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-25, 21:36
Chodzi CI zapewne o mimośród, tak? Dzięki ich założeniu możesz używać kluczyka, mówiąc łopatologicznie, bez tego możesz sobie w zamku kręcić kluczem i i tak nie otworzysz drzwi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum