Koledzy a poczym mozna poznac czy licznik kasuje sie przy 300tys.czy leci dalej?Da sie to jakos wczesniej rozszyfrowac?To moze jakos rocznikami szlo czy cos w tym stylu?
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-02-18, 00:35
Dzieki Spyro a nie wiem dlaczemu nie ma dzwieku... w telefonie byl, ale tekstu nie ma za duzo-na poczatku, ze nadeszla wielkopomna chwila koledzy Ventomaniacy a na koncu : Volkswagen-wiesz co masz . ( nawiasem mowiac za 20 tys w szarej Ventce tez styknie 300 tys tez to uwiecznie . pozdrawiam!
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-18, 10:30
no jak będę miał bulić to ma to w du... Bo w sumie tyle biorą za taką usługę.
Mam znajomka magika elektroniki co robi podwójne kilometry codziennie u siebie w pracy, może i mi pomoże, ale w drugą stronę, tzn aby zmniejszyć ilość km na liczniku
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-02-18, 15:42
no ale skoro sa magicy, co cofaja stan licznika, to dlaczeog ni ma byc takich co przywroca napis total ?
a zreszta-tak jak pisal Spyro po co dawac kase za cofniecie jak mozna w podobnych pieniadzach kupic caly licznik z mniejszymi kilometrami...
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Ale z drugiej strony, po co bawić się w takie cyrki... Niech sobie zniknie napis TOTAL, pojeździj sobie jeszcze jakiś czas, i sprzedaż komuś z przebiegiem 80000 km, powiesz, że jeździł nim dziadek do kościoła i z powrotem Tylko wtajemniczeni, tacy jak my, wiedzą, o co chodzi na prawdę z tymi licznikami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum