Wkoncu sie zebralem w sobie i porobilem kilka fotek ventylowi.
Cos o autku: rok 93, silnik 1.8 benzyna [gaz jest do gotowania, a nie trucia silnika ]
To taki typowy dupowoz, nie ma jakis opcji tuningowych, poza pewnymi udogodnieniami. A te udogodnienia jak narazie to:
- nowa przednia szyba z zielonym paskiem PIKLINGTONA
- nowy i wydajny uklad wydechowy na bazie strumienicy
- odseparowany zestaw audio pionka
Autko jest brudne, ale ogolnie mozna skojarzyc, ze to ventka .
Ostatnio zmieniony przez fiDELL 2008-02-25, 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Strumiennica to jedno wielkie g... przez duże G. , a katalizator powninen być. Autko mniej przez to pali, jest cichsze, mniej kopci, nie zatruwa tak powietrza.
Opinie sa rozne, tak jak nasze samochody.
Moj uklad budowalem z tlumikarzem ok: 3 tygodni, glownie metoda prob i bledow. Wyszlo jak wyszlo,
Moje autko napewno jest szybsze niz bylo wczesniej, zarowno z katem, czy rura w jego miejscu.
Moze to subiektywne odczucie, ale sprobuj sie ze mna scignac
CO do tego spalania to bym się sprzeczał , a cichsze jest niezauważalnie, poprostu ma inny dźwięk bez kata jest taki bardziej warczący, ale ja w zasadzie nie wiem co to cisza w aucie
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-03-03, 01:49
ale sie usmialem czytajac twoj opis. .....brudne, dupowoz, takie sobie.... generalnie pruski tapczan na kolach jeszcze nie slyszalem zeby ktos swoja furmanke tak prezentowal ...z nutka ironii. do zobaczenia w malborku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum