Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-28, 08:50 Reklama VW Vento
Taki mały rarytasik, który znalazłem wczoraj robiąc porządki w płytach cd sprzed 10 lat
To jest 11 minutowa reklama Vento, którą zrobione na wejście modelu w 1992 roku.
Musiałem podzielić na dwie części po YouTube nie przyjmuje filmików dłuższych niż 10minut.
Zwróćcie uwagę, że to jest rok 1992 jak na tamte czasy to Vento było bardzo nowoczesnym samochodem. Przecież w Polsce wówczas rok wcześniej przestano produkować "dużego Fiata", a Polonez Caro wówczas wchodził na rynek.
AndrzejJ, - dobrze kolego prawisz!!! Teraz naszym ventkom pozostał tylko urok i funkcjonalność no i fakt ze po tylu latach całkiem przyjemnie na nią spojrzeć i nie widać zbytnio upływu czasu!
Spróbujcie porównać nasze cacka z polonezem ?! o czym tu wogule mówić!
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-28, 21:44
moja Mama miała poldka jeszcze 2 lata temu, mieliśmy go od nowości i nie dam słowa na niego powiedzieć, ale do Ventki to mu było daleeeeeeeeeeeeko we wszystkim, chociaż spalaniem biła nałeb moje auto bo potrafił i 20 wciągnąć benzyny po mieście w zimę, a silnik na wtrysku
Także naprawdę Vento na 1992 rok to było naprawdę rewelka fura, bezpieczna, z dobrymi silnikami... Teraz to już staruszki są te nasze venta, ale wtedy...
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-02-28, 23:05
spyro napisał/a:
moja Mama miała poldka jeszcze 2 lata temu, mieliśmy go od nowości i nie dam słowa na niego powiedzieć
moj ojciec tez mial od nowosci (pamietam jeszcze w przeblyskach jako kajter jak zrywalem folie z siedzen ) fajny, aluski szprychowe etc, Caro plus, ylko dlugo u nas nie zagoscil-jak pokazal ile pali (mial ssanie automatyczne, ktore sie bardzo pozno wylaczalo...) to poszedl w odstawke i z Fancji przyjechala 405 2 litry, 16v...-szkoda, ze nie mialem wtedy prawka ( byl to rok 98)
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum