potwierdzam to co Andzia napisala poznalem ja po butach zanim sie spojrzala
[ Dodano: 2008-05-04, 23:46 ]
dzis mijalem Gavla na trakcie wyprzedzal wszystkich jak szalony a ja spokojnie jechalem gdyz lansowalem sie z muza po miescie
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-01-04, 23:08
W piątek pewni mili goście (Nelcia z Jacą) do nas zawitali
Co prawda na skutek kilku niespodziewanych wypadków losowych mogliśmy się zobaczyć tylko na kilka godzin ale i tak było nam bardzo miło posiedzieć przy soczku
Oczywiście bez kilku szybkich fotek nie mogło się obejść
Ważne WOLF1955 JEST PO ZAWALE SERCA .POTRZEBUJE POMOCY W REHABILITACJI -SPACERY .CHETNI DO POMOCY Z OKOLIC PRUSZCZA GDAŃSKIEGO MILE WIDZIANI.SERDECZNIE DZIEKUJE ZA ODWIEDZINY W SZPITALU ANDZI I GAWEL.KONTAKT Z WOLFEM ZA POSREDNICTWEM GAWEL.POZDRAWIAM.
Dla porządku post przeniesiony tutaj z tematu Tu się witamy! - Gavel
Ostatnio zmieniony przez Gavel 2009-03-27, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 1,9 TDI Pomogła: 3 razy Wiek: 44 Dołączyła: 10 Sie 2006 Posty: 270 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-03-26, 22:04
Hejka wszystkim
Nie bardzo wiem gdzie to napisać a nowego tematu zakładać nie będę.
Właśnie wróciliśmy z Gavlem ze szpitala - WOLF miał zawał. Powoli dochodzi już do siebie i możliwe że jutro wypiszą go do domu. Kazał wszystkich serdecznie pozdrowić.
Ważne WOLF1955 JEST PO ZAWALE SERCA .POTRZEBUJE POMOCY W REHABILITACJI -SPACERY .CHETNI DO POMOCY Z OKOLIC PRUSZCZA GDAŃSKIEGO MILE WIDZIANI.SERDECZNIE DZIEKUJE ZA ODWIEDZINY W SZPITALU ANDZI I GAWEL.KONTAKT Z WOLFEM ZA POSREDNICTWEM GAWEL.POZDRAWIAM.
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-03-27, 20:16
na WOLF1955 czeka naklejeczka, tylko mi kolega nie zdążył podać adresu
proszę więc was o pomoc w zyskaniu tego adresu abym mógł mu przesłać jego naklejke klubową
Witam wszystkich i pragnę z całego już nowego serca podziękować za pamięć i i troskę nad moją skromną osobą , czuję się już o wiele lepiej i dochodzę powoli do zdrowia a to wszystko za sprawą PEREŁKI ANDZI I GAVLA i im najbardziej pragnę podziękować za troskę w szpitalu i po wyjściu ze szpitala za powiadomienie forum o moim zdrowiu PEREŁKO dziękuję bardzo bez tego nie miałbym na pewno takiej pomocy jak do tej pory .
Dziękuję też wszystkim pozostałym co o mnie pamiętali życzenia doszły do mnie od wszystkich i bardzo dziękuję za pamięć jest już lepiej i myślę że w okazałym zdrowiu spotkamy sie na spotach i zlotach JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIĘKI WSZYSTKIM MOŻNA NA WAS ZAWSZE LICZYĆ - DZIĘKUJĘ .
PEREŁKO dziękuję z całego serca za wszystko co przyczyniło się do mojego już zdrowia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum