Witam wszystkich..... mam pytanie a jako ze jest ono dlugie to przekopiuje juz to co napisalem na swoim forum vwpolo-squad.pl
" Wiec tak, sprzedaje Vento rocznik 94, sprowadzony w 96 z niemiec, byl po lekkim dzwonku (nie mam zamiaru sciemniac ludzi ze nie pykniety ze smigala kobieta raz na tydzien itp wiec opis rzetelny) naprawione to bylo w profesjonalnej firmie, lacznie z malowaniem calosci. Auta nie sciaga nic sie nie dzieje, bylo zawsze i do teraz jest garazowane, wymieniane wszystko na czas. Generalnie autko bardzo zadbane silnik i mechanika w szczegulnosci. Tapicerki w dobrym stanie bo ciagle byly pokrowce wiec sie nie niszczyly. Silnik to 1.9 TD bardzo ladnie chodzi i spalanie bardzo mile . przebieg ktory jest na liczniku jest prawdziwy. W PL tata byl pierwszym wlascicielem. Do kompletu dokladamy oponki letnie w dobrym stanie zimowe sa teraz na aucie rowniez w dobrym stanie. W aucie nic nie stuka nie puka nie ma luzow nie ma przeciekow wyciekow przedmuchow itp. smialo mozna wsiadac i jechac..... hmm co wiecej..... radio blaupunkta na kasety glosniki oryginalne VW. Wetsja autka to GLX lecz sporo diwajsu jest z GT. Nadkola przednie tylnie itp. Elektryczne lusterka , alarm firmy scorpion, hak, wspomaganie.. Generalnie autko jest zadbane zawsze sie o nie dbalo czesci jakie byly wymieniane w nim to oryginalne VW czesci nie zamienniki, paseki gatsa zawsze itp.
i teraz ile wolac mozna ? generalnie cena bedzie atrakcyjna i pewno z tego co zaproponujecie kilka zlotowek zjade bo nie chodzi zeby wisialo na allegro pol roku tylko zeby sie sprzedalo bo miejsce w garazu potrzebne jest teraz a jako ze mamy 4T to Ventylek ze tak brzydko powiem wadzi nam troche ..... jutro wystawiam pomozcie mi czy to co kminie co do cenyt sie potwierdzi
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-07, 21:52
Na zdjęciach wygląda naprawdę zadbanie. Gdybym nosił się z zakupem drugiej Ventki to bym ją wziął od Ciebie
Co do ceny... Hmm... zaczynają się tegoż rocznika od 3 tys, Twój wygląda na zadbany więc myślę że koło 8 możesz wyciągnąć, w końcu to diesel, choć ten słabszy... Ludzie wystawiają i za ponad 10 tys ale jak sam napisałeś zależy Ci na sprzedaży a nie na czekaniu pól roku az najdzie sie frajer co zapłaci jakieś kosmiczne pieniądze...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-08, 14:59
AngelOfDeath_20 napisał/a:
nie wiem czemu chlopaki wyladowalo to w "inne"
bo główna zasada działu giełda to dodanie przedrostka w tytule postu i podanie ceny czego w Twoim poście nie było. Normalnie kasuję taki post, który nie spełnia warunków działu giełda, ale że miałem dobry humor to po prostu Ci go przeniosłem, no bo Wycena auta nie nadaje się nijak do działu GIEŁDA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum