Pomógł: 3 razy Wiek: 38 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 152 Skąd: Sanok
Wysłany: 2008-03-08, 12:44 VENTO ABC
Panowie
Pare dni temu pojechałem z moją Karolcią do jej kuzynki w odwiedziny:)
Po chwili rozmowy okazało się, że jej chłopak jest elektromechanikiem i zaoferował podpięcie mojej ventki pod laptopa i sprawdzenie kilku rzeczy:)
Myślę spoczko jak jest okazja za darmoszke to dlaczego nie
No i poszliśmy.
Po paru próbach połączenia się z odpowiednimi podzepołami stwierdził:
Pyzjusz! Twoje Vetno to wersja ABC.
Czyli: Absolutny Brak Czegokolwiek
Okazało się, że moje autko jest pozbawione elektronicznego sterowania czymklowiek poza licznikiem, który powiedział, że może mi przekręcić jak chce, ale się nie skusiłem na taki zabieg.
Więc jeśli wersja ABC - to nie ma co się zepsuć i będę jeździł do końca świata i 100 tys km dłużej
_________________ VENTO - najlepszy przyjaciel czlowieka
Jedne miały, inne nie... zależy jaka wersja autka. Ja na przykład mam miejsce na światełko stupu nad szybą - takie kilka blaszek zagiętych u góry po środku (tak mi się wydaje, że to jako do trzeciego światła stopu).
U nas w środku w Escorcie tylko radio jest elektryczne i 3 światło STOP a właśnie czy Venta miały 3 stop??
Miała miała ten 3 stop ) mój golasek go posiada i nie zdejmę go raczej
[ Dodano: 2008-03-15, 11:07 ]
pyza_snk napisał/a:
Panowie
Pare dni temu pojechałem z moją Karolcią do jej kuzynki w odwiedziny:)
Po chwili rozmowy okazało się, że jej chłopak jest elektromechanikiem i zaoferował podpięcie mojej ventki pod laptopa i sprawdzenie kilku rzeczy:)
Myślę spoczko jak jest okazja za darmoszke to dlaczego nie
No i poszliśmy.
Po paru próbach połączenia się z odpowiednimi podzepołami stwierdził:
Pyzjusz! Twoje Vetno to wersja ABC.
Czyli: Absolutny Brak Czegokolwiek
Okazało się, że moje autko jest pozbawione elektronicznego sterowania czymklowiek poza licznikiem, który powiedział, że może mi przekręcić jak chce, ale się nie skusiłem na taki zabieg.
Więc jeśli wersja ABC - to nie ma co się zepsuć i będę jeździł do końca świata i 100 tys km dłużej
Ja się dopisuje ponieważ moja Ventka to również ABC i będę nią jeździł jeszcze dłużej od Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum