Wysłany: 2009-12-15, 09:54 Co sadzicie o tym zawiasie ??
interesowala by mnie opinia ludzi najlepiej takich ktorzy jezdzili lub jezdza na takim zawiasie, mianowicie jaka jest zywotnosc amorow no i ogolne opinie, zamierzam zrobic se prezent a raczej swojej ventce taki swiateczny
Buli, no przecież masz gwarancję, jak Ci nie pasuje to wymieniasz
Tylko teraz się męcz z przekładaniem zawiasu
przeczytaj jakie sa warunki gwarancji to Ci sie tego odeche musza byc fotki jak Ci zakład zakład zakładał wszystko krok po kroku faktora z warsztatu PROFESJONALNEGO i tak dalej ja ogolnie uwazam ze to gowno nie gwarancja sam jak zakładasz to gwarancja jest nie wazna
jezdziłem rok na kicie i żałowałem że nie dołożyłem kasy i nie kupiłem gwint po pierwsze za miękko ! tył siada strasznie, a na tależykach miałem na maxa do góry no a przód za wysoko
Lwomati napisał/a:
a no tak, zapomniałem
jednym słowem kupujac u tego osobnika zawieszke masz nowa zawieszke z 2letnia gwarancja bez gwarancji dobre co nie:)
już trochę zakupów u venoma24 robiłem, pierwszy raz paczka doszła nie kompletna co wyjaśnione nie zostało ale dałem sobie spokój bo groszowa sprawa, a ostatnio gwint doszedł też bez dokumentów i kluczy , ale po zgłoszeniu już na drugi dzień wszystko zostało dosłane z gratisem także jest ok i z tego co słyszałem to z gwarancjami tez problemu nie ma bez zaświadczeń z warsztatu
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
wszystko jest kwestią usterki , jak przyjdzie niekompletny, widocznie uszkodzony czy niesprawny ewidentnie nie na wskutek montażu to napewno Ci wymienią
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
u mnie problem polega chyba na tym ze na 3 amorkach pomiedzy springami na samym srodku mam tak jak by podkładki a w 4 amorku jest jakis gwint pomiedszy sprezynami i nie wiem czy po opuszczeniu autka on nie nachodzi na gwint od regulacji i czy sie nie blokuje.bo jedna strona wyzej druga nizzej niewiem co moze byc jeszcze
no dobra chlopaki chlopaki ale ja nadal nie wiem co mam zrobic i co kupic w sumie dajcie jakies konkretne namiary tylko nie walcie mi gwintaki za tysiaka tylko jakas realna cena mnie interesuje macie jakies propozycje?
w dziale giełda masz przod od piotrka jak sie nie myle gwint firma noname ale za ta kase raczej sie opłaca a tył uzywke miej wiecej w tej samej cenie szukaj na allegro albo forum golfa i za cene tego kitu masz gwint uzyuwany i raczej polaatasz wiecej:)
Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-12-16, 13:40
kielbasssa napisał/a:
znalazlem takie te beda dobre raczej jak za darmo :d
Może pomyśl jeszcze o gwincie, ponoć w kitach szybko tył siada jak wieziesz pasażerów. Ja będę brał gwincik jakoś po świętach zaraz albo w styczniu, to jak byśmy wzięli dwa naraz to można by jeszcze z ceny leciutko zbić
ciezka sprawa gwint to chyba nie bedzie mnie kosztowal 500 zloty tylko cos kolo tysiaka musial bym troche dozbierac a slyszalem ze w tych gwintach najtanszych wklady amorka sa nie wymienne ;/ i tez nie wiadomo ile wytrzymaja prawda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum