Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-05-01, 13:29
Wiesz brak ludzi do pracy zmusił real do zatrudniania analfabetów. A jak już raz powiesili to nie chciało im sie jeszcze raz wspinać żeby to zmienić. I tak te *(&@^*& za tą cenę się raz dwa rozejdą...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-05-01, 14:49
Real, tez mi sie tak zdaje
Co do fotomontażu to nie wydaje mi się, bo po co...Niejednokrotnie napotkałem równie fajne ciekawostki na promocjach ale najczęściej a to komórki nie mam ze sobą żeby fotę zrobić, a to bateria się kończy.
Wiecie jak to wygląda? Takich rzeczy oni drukują na raz masę więc nie trudno takie błędy zrobić. Tyle, że ktoś powinien to sczytać przed powieszeniem, bo potem niezła beka jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum