Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 46 Dołączył: 16 Kwi 2008 Posty: 78 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-04-25, 09:55
spoko z tym tematem to mam do czynienia na co dzień kiedy tylko żona zamierzą udać się ze mną na zakupy (skończyła towaroznawstwo na technologi żywności w olsztynie).
czynności: coś się podoba, najpierw data, później skład, a następnie idziemy szukać czegoś innego bo tamto było do bani - oszaleć można
Silnik: 2.0 115 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 132 Skąd: Reszel (Warmia)
Wysłany: 2008-04-25, 13:31
mikusw napisał/a:
spoko z tym tematem to mam do czynienia na co dzień kiedy tylko żona zamierzą udać się ze mną na zakupy (skończyła towaroznawstwo na technologi żywności w olsztynie).
czynności: coś się podoba, najpierw data, później skład, a następnie idziemy szukać czegoś innego bo tamto było do bani - oszaleć można
To się nazywa "skrzywienie zawodowe" .
Ale niektóre produkty marketowe są całkiem całkiem... poza tym w Stonce-Biedronce Warka czerwona jest tańsza niż w sklepie .
wszystko jest dobre, co kopie, a czy tanie, czy drogie - kopie tak samo, i nie widac różnicy, a skoro nie widac róznicy, to po co przepłacać?
sprawa oczywista, rzecz jasna
Dobre sa w Kauflandzie piwa w puszcze Roger - taka czerwona puszka. Dobre, w sensie, że tanie, bo po 99 groszy za puszkę pól litrową, a za wiele nie nakopią, bo chyba max 2 % mają ]
Ale to tak, jakbyś pil normalne, tyle, że rozrrobione z poda pól na pół
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-05-08, 15:24
Za stary już jestem io wyrosłem z tanich piw, łeb tylko po nich boli. Ja albo Carlsberg, w którym ostatnio gustuje - zielona buteleczka z Twist Off wymiata:D Albo z normalnych piwek Warka lub Żywiec. Heineken to siki jak Carlsberg, ale tu przynajmniej nie muszę sie z otwieraczem męczyć
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-05-08, 16:37
U mnie jako że mieszkam niedaleko ukraińskiej granicy, ukraińcy którzy przemycają paliwa przywożą także papierowsy i alkohol....piwo kosztuje po przemycie 3 zł(litrowa butel) 9-10% ale głowa po tym nawala na maxa....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum