witam właśnie zakupiłem VW VENTO 1.9 td z 94r.
i mam pare problemów m.in szyby elektryczne przednia kierowcy i tylnia prawa nie działają przy kierowcy słychac jak silniczek pracuje ale szyba nie opuszcza sie. Co może być zepsute jesli ktoś wie to proszę o info.
boczki ściagnałeś, widziałeś jak sie wszystko tam rusza?? musisz na spokojnie zobaczyc co i jak tam jest, bo skoro silniczek jest dobry to moze jakies przełozenie sie wysypało
Wysłany: 2008-05-27, 19:48 jak silniczek pracuje to
jak silniczek pracuje w jedna i druga strone, to sciagnij tapicerke rozejrzyj sie za jakims drewnianym kołkiem. prawdopodobnie ktos go tam włozył aby szyba sama nie opadała. i pradopodobnie masz zerwana linke lub uchwyt trzymajacy szybe oderwany od linki. wiec tak czy tak musisz tez cały srodek wciagnac tz ramie podoszace szybe. i kupic. ja miałem podobny problem ale mi silniczek nie działał przez odpiete kable jak podpiołem to wyszło ze moduł sterujacy padł. a twoj koszt jesli sam sobie to zrobisz to około 70zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum