rok prod 1994
silnik: 1.9 TD
moc: 75KM
stan liczniki kiedy został kupiony: około 178 000km, mozliwe ze jest i prawdziwy poniewaz przejechałem już nim 20 tyś od września 2007 i autko sprawuje sie nieźle
auto sprowadzone w lipcu 2007
jedyną wadą ventyla mojego jest to że wszedzie na nim pełno rys i ktos kiedys źle pomalował maske co widać jak sie człowiek bliżej przyjrzy ale tak poza tym dbam o niego jak umiem co by dobrze służył
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-06-10, 21:04
Na rysy są dobre specyfiki...mi dziś np samochód stoczył się i wjechał w metalową ławkę i stół, także 3 elementy sobie nieźle załatwiłem....ale kiedyś kupiłem wosk na BP i wszystko idealnie zeszło, nawet rysy i zdarta farba z ławki...także działaj w tym zakresie to napewno się poprawi stan lakieru...
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-06-10, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
teraz jeszcze fotki wnętrza i silnika bo zapomniałem:
jeszcze wsadziłem nowy akumlator większy bo 72Ah, powinien być 61Ah ale jakos nie byłem przekonany do tego mniejszego
Tygrysisko raczej nie bede nic robił z tymi rysami chociaz strasznie mnie denerwują, są do podkładu wiec raczej nic z nimi sie nie da zrobić ale to moje zdanie, chociaż wiem że są tutaj magicy na forum ktorzy by to zrobili
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-06-10, 21:37
ladny kolor chyba jak moj podobny ") super grill i krzela fajna... jeszcze niewidzialem takich. to reccaro jakby? czy od GT versji? i co to za takie plastyki okolo steru? nu tam tamte takie co wystepuja tyroszeczke?
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
widziałęm na żywo łądnie się prezentuje, widać że zadbany. Zazdroszcze foteli kubełkowych heheheh. Fajnie wyszedł z naklejkami tak trzymaj dozo w Łodzi
ladny kolor chyba jak moj podobny ") super grill i krzela fajna... jeszcze niewidzialem takich. to reccaro jakby? czy od GT versji? i co to za takie plastyki okolo steru? nu tam tamte takie co wystepuja tyroszeczke?
nie wiem o co Ci chodzi?? zaznacz na fotce to Ci powiem co to a fotele takie już były i nic tam nie ma napisów na nich więc nie wiem
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-06-10, 21:50
o te plastyki mnie chodzilo
aaa o te <mysli> a to nie wiem Myslałem ze tak zawsze przy kierownicy jest Nigdy sie nie zastanawiałem nad tym, dobre pytanie, pewno któryś z venciarzy Ci odpowie na to pytanie ale tą osobą nie bede ja
Wysłany: 2008-06-10, 22:18
no ja takich nie mam. a jaka u ciebie versja? CL?
i co to za takie plastyki okolo steru? nu tam tamte takie co wystepuja tyroszeczke
No też się tak kiedyś zastanawiałem, co to za dziwna kierownica. A przyznam się szczerze, że pierwszy traz takowa widze w Vento - zawsze widziałem takie w Golfach, ale w Vento to pierwszy raz... Mniejsza o to... Powiedz, jak naciskasz, to cos się dzieje? To daje klakson, czy nic kompletnie, tak jakby dla ozdoby?
Bo kiedyś myślałem, ze może tym się reguluje głośnośc muzykiw radiu, ciszej - głośniej, ale wątpię, i chyba na pewno nie Aczkolwiek bardzo ciekaw jestem, co to jest, bo w końcu widząc taką mam możliwośc się spytać właściciela
mam tylko że to wersja Atlanta i tyle chociaż z tego co pamietam to bedzie wersja CL
Sebastian nom faktem jest ze jak nacisne na tą pierdółke to włacza sie klakson i raczej tym sie nie podgłasza ani nie ścisza radia
Ostatnio zmieniony przez adbaca 2008-06-10, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum