Mój wujas ciągnął kempink Uniaczem 1.0 Moc to jakieś 40 koni chyba. Ciężko było, ale dał radę. Na równej jako tako, pod górkę już gorzej. Vento da rade
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-06-30, 23:29
Morfeusz142 napisał/a:
Czy ktoś z Was ciągał przyczepe kempingową ventem z silnikem 75km? Albo czymś innym o takiej mocy?
spokojnie pojdziesz-o mase nie chodzi tu tyle co o opory wiatru, a ciagnac moja przeyczepke z zajebiaszczym stolarzem mam napewno zblizone do kempingu (bo kemping bardziej oplywowo zbudowany) coprawda Vento 90 kM, albo Tdi 90 kM, ale nawet idzie sie rozpedzac tylko powyzej 110, 120 na h palil jakies... 14, 15 litrow Gazu, ropska z 8, moze nawet 9 by sie spalilo (tego dokladnie nie liczylismy)
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum