Wysłany: 2008-07-17, 10:41 Vento by Gunship i jego następczyni :)
Przychodzi w życiu człowieka taka chwila że niestety ale musi rozstać się ze swoją zabawką
Moja "Biała Strzała" była ze mną przez równe trzy lata. Wspólnie przejechaliśmy dobre 50 tysięcy kilometrów i zwiedziliśmy spory kawałek Polski.
Niestety nic nie trwa wiecznie Wraz z biegiem lat zmieniają się oczekiwania w stosunku do samochodu a niestety na moje leśne warunki Vento przestało je spełniać, dlatego postanowiłem je sprzedać.
Poszło w dobre ręce pewnego diagnosty samochodowego który obiecał że zaopiekuje się nim troskliwie
Ja natomiast pozostaję wierny koncernowi ale moim sercem i umysłem zawładnęła piękna "niewiasta" zza naszej południowo-zachodniej granicy
Skoda Octavia Kombi SLX
Rok produkcji: 2000
Silnik: 1.9 TDI AHF
Moc: 110 KM
Wyposażenie:
- klimatyzacja
- 4 x poduszka powietrzna
- 2 x kurtyny boczne
- pełna elektryka przód/tył
- felgi alu 16'
- halogeny soczewkowe
- podgrzewane fotele
- tempomat
- centralny/ immo/ alarm / komputer to raczej standard
- domykanie drzwi
- podłokietniki przód / tył
_________________ Stowarzyszenie Eksploracyjno-Historyczne "Grupa Łódź" www.lodz-eksploracja.org
Ostatnio zmieniony przez Gunship 2008-07-17, 10:51, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum