Witam! Siedzę juz chwilke na forum wiec wypada w końcu zaprezentować mojego Ventyla
Kupiłem ja niedawno około miecha temu. Jest to Vento 1,9 TD z 1992 roku. wersja CL. obecnie ma przejechane 220tys.
one chyba sie lubią - dzis jak wracałem z zakupów to zastałem taki widok
Ostatnio zmieniony przez Yeti 2008-07-31, 22:31, w całości zmieniany 1 raz
Yeti, - wrzuć więcej fotek! bo ventylek ciekawy
Nic tylko powitać ,widzę >>>GRUPA LUBELSKA<<< rośnie w sile !
mam nadzieje ze kiedyś przy okazji po podziwiam z bliska twojego potwora, może sesyjek fotograficzna uda sie zmajstrować Pozdrawiam!!!
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-07-31, 23:23
ten pomysł to już dawno miałem, przy okazji poszukiwań grilla VR do Vento. I nawet mam firmę która by to zrobiła, ale trzeba zamówić na ras co najmniej 100 sztuk... Więc temat ciągle odchodzi w zapomnienie, choć nie raz powraca w rozmyślaniach.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-08-02, 10:13
Yeti napisał/a:
dokładnie te kamerki są co większe skrzyżowanie razem z deptakiem wiec mobilki uważajcie
Dokładnie, a na monitoringu siedzi jakiś sęp co ma od góry narzucone konkretną ilość mandatów, które ma wypisać bo komendant tak kazał....a w dodatku w Chełmie szybciej czerwone się zapala niż w Lublinie i jak ktoś chce myknąć na żóltym to fotka murowana...
Yeti, będziesz kombinował coś z venciaczkiem czy przy serii zostajesz
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-08-02, 10:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum