elo, mam sprawe. Chciałbym wiedzieć jak zrobić, że jak mam filmik np. z gta san andreas to dodać do niego np. że niby rozmawiam z kimś syntezatorem mowy IVONA i, że coś gadam. To jak to zrobić?
W okienku wpisujesz dowolny tekst, następnie wybierasz głos. Możesz sobie odsłuchać to co napisałeś. Aby zapisać do pliku mp3 - na dole ekranu jest link do pobrania pliku w formacie mp3 z tekstem
_________________ MaRtInEz PIŁA
Ostatnio zmieniony przez martinez2006 2008-08-09, 21:20, w całości zmieniany 3 razy
Swego czasu będąc poza granicami Polski kręciło się komórką różne filmy a następnie po takich przeróbkach za pomocą syntezatora mowy IVONA i Windows Movie Maker dodawało się (łączyło się w jedną całość) teksty swoje . Efekt był znakomity i pełen śmiechu
A ja się zapytam w druga mańkę... Jakim programem przerobić filmik avi, na taki, żeby nie zajmował aż tyle miejsca? Nagrałem dzisiaj 3 minutowy filmik aparatem, jak sie zachowuje mój silnik, co pisałem... i ten 3 minutowy zajmuje ponad 300 MB... Movie Markerem da się to zrobić?
A ja się zapytam w druga mańkę... Jakim programem przerobić filmik avi, na taki, żeby nie zajmował aż tyle miejsca? Nagrałem dzisiaj 3 minutowy filmik aparatem, jak sie zachowuje mój silnik, co pisałem... i ten 3 minutowy zajmuje ponad 300 MB... Movie Markerem da się to zrobić?
Może konwersja avi -> rmvb ? . Musisz mieć zainstalowany kodek Real Alternative by móc później odtwarzać filmy w rmvb...
Silnik: PAROWY Pomógł: 10 razy Wiek: 49 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 733 Skąd: POLSKA
Wysłany: 2008-08-10, 18:33
a mam pytanie słyszalem ze jest podobno jakis program ze przepuszczasz przez niego film z napisami idzie to szybciej niz film a on czyta i dodaje lektora jest takie coś
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-10, 20:19
silverek napisał/a:
a mam pytanie słyszalem ze jest podobno jakis program ze przepuszczasz przez niego film z napisami idzie to szybciej niz film a on czyta i dodaje lektora jest takie coś
instalujesz sobie program AllPlayer + wtyczka IVONA o której mowa wyżej, dzięki czemu będzie Ci czytał napisy. Ale nigdy nie będzie to tak płynne jak prawdziwy lektor, ale i tak z roku na rok ta technologia jest coraz lepsza, notabene trzeba wspomnieć przy tym że to całkowicei polska technologia, z której cały świat korzysta!
Ja już mam filmik. Troche słaby wyszedł słabe texty ale mam z nim problem. Usunąłem klatki, żeby był krótszy ale żopa. Jak się skończy ta klatka co ją zostawiłem to leci czarne tło. Co mam zrobić?
Silnik: PAROWY Pomógł: 10 razy Wiek: 49 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 733 Skąd: POLSKA
Wysłany: 2008-08-12, 18:38
chodzi mi dokładnie o to ze przepuszczasz film przez program tylko nie wiem jaki to program to tak ma byc jak bys zmieniał z AVI na DVD tylko on podobno dodaje lektora z napisów podczas przerobki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum