Jak byłem u dziadka pod Częstochową to jak szedłem do sklepu taką tabliczkę widziałem. Czy wy nieuważacie, że to jest głupota? Przecież mogą go chyba za to do sądu podać.
Obrazek Jak byłem u dziadka pod Częstochową to jak szedłem do sklepu taką tabliczkę widziałem. Czy wy nieuważacie, że to jest głupota? Przecież mogą go chyba za to do sądu podać.
Tabliczka jak tabliczka tylko jak sie wybierasz do cz-wy lub tez niech będzie pod cz-we to daj znać z mapetem zajedziemy browara obalimy, przeca mieszkamy w tym pseudo świętym mieście
_________________ Vento wersja silver & black
Ostatnio zmieniony przez piru 2008-08-23, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
tylko jak sie wybierasz do cz-wy lub tez niech będzie pod cz-we to daj znać
Ok. Wiesz gdzie są Kłomnice?? Jak się na radomsko jedzie?? To tam mieszka mój dziadek. Ale jak sie skontaktujemy Musiałbyś mi dać swój numer telefonu i Mapeta
piru, hmmm, spójrz na wiek kolegi karu... Nadal chcesz z nim pic piwo?
O kurcze faktycznie nie spojrzałem na wiek kolegi ale jaja to bym sobie faktycznie kłopotów narobił 13 lat to jedynie cola i lody ale nic to syna mam niewiele młodszego ( 9latek) więc by się w chowanego co najwyżej pobawili
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-08-25, 04:39
a wogole to... skoro "zly pies" to mozna wchodzic smialo... bo przeciez jak zly jest, to raczej do niczego, czyli podworka nie pilnuje powinno byc napisane: dobry pies-jakby logicznie mialo byc
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum