Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-05-07, 20:34 najbardziej idiotyczne teksty jakie słyszeliście w pracy
no to ja zacznę
Pracując w GSM miałem do czynienia z wieloma ludźmi mniej lub bardziej rozgarniętych
a więc oto kilka tekstów jakie pamiętam
"Poproszę doładowanie do TIK TAKA"
"Jedna Starsza facetka Przyszła do naszego sklepu z telefonami i pyta się czy mamy garnki metalowe na sprzedaż"
"No i starszy pan, który przyszedł z telefonem stacjonarnym żeby mu ściągnąć simlocka, aby mógł mieć TELE2"
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 42 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2009-05-07, 22:14
Z racji tego ze pracuje w serwisie komputerowym, otrzymałem zgłoszenie ze kobieta w jednym z urzędów nie mogę kompa włączyć. Oczywiście przed każdym wyjazdem najpierw dzwonie i pytam o szczegóły, kazałem posprawdzać kable i czy aby na pewno komp jest podłączony do zasilania. Babka odpowiedziała twierdząco, i twierdzi ze wszystko sprawdziła. Że to na pewno komputer się spalił. No to się spakowałem i jazda, ponad 150km w jedna stronę. Wpadam do biura oglądam kompa, włączam UPS-a i wszystko działa . A pani nawet nie zauważyła ze ma ups-a lezącego na kompie hehe
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-05-07, 22:23
miałem podobny przypadek tylko z tablicą interaktywną , ale przypomniało mi się jak w poznaniu kumpel pracując w serwisie komputerowym, kilka ładnych latek temu, miał klientkę która do niego dzwoni że zakupiła jakiś tam program na 3 dyskietkach i w instrukcji pisze żeby włożyć je pokoleji, i udało jej się włożyć pierwsze dwie a nie może włożyć 3 bo już się nie mieści w napędzie, i co ona ma zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum