_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Teraz w modzie jest 3mm blacha z nierdzewki zamiast schowka
Cytat:
mozna miec zamontowane ale nie mozna ich uzywac w czasie normalnej jazdy i tyle
To tak samo jak z antyradarami. Mozna miec, ale nie wolno uzywac oraz nie moze znajdowac sie w stanie gotowosci do uzycia.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Jak byłem na Ukrainie to tam w samochodach (głównie w ładach 110 chyba) mieli neony z tyłu wokół tablicy rejestracyjnej takie niebieskie, Nawet fajnie wyglądało ale nie było widać tablicy
Ostatnio widzialem typa w starej bejcy jeszcze na starych czarnych tablicach i biale napisy zamalowal czarnym spreyem. Z daleka nie bylo widac jego numeru..
Dziś oglądałem program na TVN Turbo "Polska Jazda" i była tam mowa o diodach które się wkręca w wentylek od opony. To także jest nie zgodne z prawem. Dla mnie to takie wieśniackie te świecidełka...
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-29, 08:56
martinez2006 napisał/a:
Dla mnie to takie wieśniackie te świecidełka...
ano wieśniackie, sryskiwacze świecące, neony pod podwoziem, to już teraz jest fuj. Jeszcze parę lat temu, gdy królowały furki w styku F&F to nie było to złe ale teraz kojarzy mi się z tuningowanym Seicento.
koledzy zgadzam sie z wami ze to wiocha ale posluchajcie ile zobaczyliscie jezdzacych tirow co maja podswietlone kabiny na zewnatrz na niebiesko zielono itp im policjia gowno robi a jak ktos wlozy za atrape grila jakis neon niebieski albo co to dowod mu zabieraja dziwne to prawo powiedzcie sami he
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum