Wysłany: 2006-03-17, 19:15 Ciepłe powietrze z nawiewu
Cześc znowu mam mały problem ze swoim vento, nie cidzała mi regulacja nawiewu ciepłego i zimnego powietrza caly czas leci ciepłe powietrze nawet jak ustawiam że ma leciec zimne, nie ma zadnej reakcji cały czas ciepłe co to może byc rozkręcałem ten panel od pokreteł i tam wszystko w porzadku, jak ktos ma jakis pomysł to zgory dzięki.
admin,
ok. dzięki jak byś mógł to napisz mi co wtedy z tymi chczącymi linkami zrobic bo chodzi raczej za cięzko, i jak możesz to prześlij mi na Anti@2interia.pl jakiś opis z książki tej o venti jak coś tam jest z góry dzięki miłego weekendu.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-03-18, 17:37
Ogólnie ja wyjołem panel nawiewów i okazało się, że jest walnięta jedna z tych linek, któe idą od tyłu.
CO do książki, to znalazłem w necie skan tej książki o naprawie i eksploatacji Ventki:
Kliknij tutaj by ściągnąć książkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum