Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-11-02, 20:50 Prosze o zaproszenie na tracker
mam prosbe, prosze bardzo o zaproszenie na jakis polski tracker torrentow, gdzie moglbym sciagnac polskich filmow i temu podobne. ja moglbym obmienic sie z wami na litewski tracker nawet na dwa, bardzo dobre gdzie sa filmy, muzyka, gry, appz itd.
naprawde bylbym wdzieczny gdyby ktos zaprosilby mnie na jakis polski tracker.
dziekuje
_________________ 1st. auto IZ Combi 1.5 benzyna white 85r. - Dead
2nd. Opel Ascona 1.6i GLS silver sedan 87r. - Almost Dead
NOW!!! VW Vento 1,9TD AAZ GL Blue Metalic FOREVER!
Silnik: 1.9 Td 55Kw Pomógł: 4 razy Wiek: 37 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 809 Skąd: Litwa, Wilno
Wysłany: 2008-11-02, 21:02
no nie wiem przeciez rapidshare jest platne i tam wszystko jest podzielone na czesci czyli na kilka plikow itd... lepiej juz torrenty.
no ja niestety nie mam zaproszenia ale za to na rapidshare ciagne filmy jak szalony a wiadomo ze tam sa najszybciej wszystkie rzeczy z predkoscia stalą po pare mb i place 19zł za miesiac
Wysłany: 2008-11-02, 21:32
hmmm... no moze i niezle to jest
Wysłany: 2008-11-02, 21:41
niezrozumialem? czyli torenty nie sa dozwolone? czy jak to zrozumiec?
Prywatne torrenty: wymiana plikow miedzy przyjaciolmi, spolecznosciami, itd. Nie moga nic zrobic. Dlatego nie pobiera sie z publicznych bo niektore trakery sa fake.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Fable, jak masz czas na sciaganie plikow to w googlach wpisujesz nazwe jakiegos filmu i "rs". Powinien wyskoczyc link do forum peb.pl czy cos takiego i tak sciagasz sobie film podzielony na czesci, ale przynajmniej ejst za darmo
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
a jak masz zmienne IP to na rapidshare caly czas mozesz sciagac za darmo jeden plik po drugim wystarczy wjac kabel od neta po kazdym sciagnietym pliku i wsadzic go spowrotem
Wysłany: 2008-11-03, 08:47
spyro, mam utorrenta i nim sciagam z litewskich trackerow ale chce mi sie polskich filmow a u nas na litwie nie ma skad sciagnac dlatego i chce z polskich trackerow sciagnac
Wysłany: 2008-11-03, 13:19
szkoda ze u mnie IP sie niezmienia to bede dlugo sciagal ten film
Fable, ja odczekalem moze 30min po sciagnieciu 1 czesci bo poprostu zassalem tamta czesc w niecale 20min Nie jest az tak tragicznie.
Wysłany: 2008-11-03, 14:43
jak bede w domu zobacze co jak wyglada dzieki ci bradley!
Fable, ja odczekalem moze 30min po sciagnieciu 1 czesci bo poprostu zassalem tamta czesc w niecale 20min Nie jest az tak tragicznie.
Rapidshare.com dla free userów wprowadził ograniczenie w postaci 15 minut przestoju po każdym ściągniętym pliku więc nie jest źle. Biorąc pod uwagę limity jakie teraz narzucili na premium userów to więcej da się ściągnąć na free, jedyne utrudnienie to to że niestety trzeba pilnować ściągania i co chwila ładować kolejne linki.
Ogladnalem JOBa, poza 4 gagami film plytki jak Balaton;)
Rapidshare.com dla free userów wprowadził ograniczenie w postaci 15 minut przestoju po każdym ściągniętym pliku więc nie jest źle. Biorąc pod uwagę limity jakie teraz narzucili na premium userów to więcej da się ściągnąć na free, jedyne utrudnienie to to że niestety trzeba pilnować ściągania i co chwila ładować kolejne linki.
No nie wiem jak to jest z tym ograniczeniem czasowym. Ja dziś ściągałem plik w 2 partach po 100 MB. Ściągnąłem jeden part po czym ściągałem 2 part bez odczekiwania 15 minut. Jedyne co to prędkość ściągania jest strasznie powolna, niby pisze 200 KB/sek a ściąga się jak by była prędkość 30 KB/sek. I to chyba to jest tym ograniczeniem - prędkość
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-04, 00:20
Fable napisał/a:
spyro, mam utorrenta i nim sciagam z litewskich trackerow ale chce mi sie polskich filmow a u nas na litwie nie ma skad sciagnac dlatego i chce z polskich trackerow sciagnac
No nie wiem jak to jest z tym ograniczeniem czasowym. Ja dziś ściągałem plik w 2 partach po 100 MB. Ściągnąłem jeden part po czym ściągałem 2 part bez odczekiwania 15 minut. Jedyne co to prędkość ściągania jest strasznie powolna, niby pisze 200 KB/sek a ściąga się jak by była prędkość 30 KB/sek. I to chyba to jest tym ograniczeniem - prędkość
Teraz mają jakiś problem z serwerami, spróbuj ściągnąć coś w nocy albo rano i zobaczysz jaka będzie prędkość i czas oczekiwania
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-04, 21:28
No dokłądnie, kiedy ja się tam rejestrowałem to było jeszcze za free, teraz biora jakies pare zł za smsa rejestracyjnego. Pamiętaj że serwer tez kosztuje, więc nie ma co być szkotem i żałować parę zł na rejestrację skoro resztę masz za darmo
ale jeszcze jest cos takiego www.chomikuj.pl gdzie zakładasz swojego chomika wykupujesz dodatkowy transfer 9GB za 8,30zł bo tak masz tylko 50Mb tygodniowo i jest tam wszystko w googlach wpisujesz tytuł filmu z dopiskiem chomikuj i ciagniesz ze stałą predkoscia jakie ma twoje łącze
ja sciagam z http://btgigs.info/ mam dośc duże doświadczenie w ściaganiu filmów gier itd. niestety na tą stronkę trzeba mieć zaproszenie ale nei długo dobije do up 500 GB a jestem dopiero 3 miechy na tej stronce i mam 359.98 GB UP. Więc za jakiś czas będę miał zaproszenia. Jak będzie ktoś zainteresowany to mogę potem zapraszać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum