Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-27, 23:06 Modele by Spyro
W sumie to mam tego parę sztuk, większość spakowana i schowana w pudełku,
leży u mojej Rodzicielki w domu i czeka jak znowu będę miał gdzie je wystawiać.
Parę najbliższych memu sercu,
które mam na półce u siebie w domciu:
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-28, 22:02
w sumie najwięcej poszukiwań i kasy kosztował mnie ten golfik, bo to oryginales z 1976 jak dobrze pamiętam:
no nie wspomnę o tych mini vetylkach, które parę latek temu na ebayu kupiłem i na wysyłce z reichu pojechali po mnie jak po łysej kobyle - ale czego nie robi sie dla Ventolota
Hehehe a ja mam tego samego golfera z 76 roku i zapłaciłem tylko dychu Ale czy to jest faktycznie z 76 roku to ja nie wiem, jakby to można było udowodnić? ja tam podałem że z 2002 bo nie jestem pewny
no właśnie tak mi się wydawało że ten rok podany przy literce C, może być rokiem produkcji ale wolałem podać że to replika z tego roku fajnie by było jakbym miał małego golfa z 76 a dużego golfa (prawdziwe auto) z 77 roku
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Wysłany: 2010-02-03, 15:58
Na allegro kupiłem wszystkie trzy
krzeszak napisał/a:
ostatnio licytowałem czarnego i w ostatniej minucie stok przelicytował
może to ja Jako, że czasu wiecznie brakuje to jak upatrzę sobie coś co bardzo chcę kupić a do końca aukcji jeszcze sporo dni to ustawiam sobie snajpera z max kwota jaka mogę dać i tak właśnie te autka wygrałem... Ale nie widzę Ciebie w użytkownikach licytujących...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum