Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-12-23, 06:22 VW VENTO by SIERGIEJJG
witajcie...
postanowilem w koncu cos o swoim vento napisac...
totez zakupilem go prosto ze slonecznej geramanii z salonu volkswegena...
jako ze autko jest troszku leciwe mialo przedemna trzech uzytkownikow...rok produkcji jak wyzej widnieje 93' lecz na stan faktyczny mozna postawic 94' ,gdyz pierwsza rejestracja tego auta byla 16 grudnia...
moje vento zostalo oznaczone na bagazniku glx...
na wyposazeniu posiada:
- 2 dmuchane jaski
- abs
- centralny zamek
- 4 elektryczne szybki
- elektryczny szyberdach
- miejsce na imobilaiser
- tapicerke w welurze
samochodzik lata na benzynce,choc poczatkowo myslalem o gazie (mialem w poprzednim aucie) ,lecz po blizszym poznaniu venta jego sprawnosci,checi na pozeranie kilometrow, apetytu na paliwo ,zaniechalem ten jakze chybiony pomysl
swiezo po zakupie autko wygladalo tak:
na zdjeciach jeszcze bez tablic rejestracyjnych
tutaj autko na myjni :
oczywiscie na stacji statoil
a tutaj kilka fotek z pierwszej nieprofesjonalnej sesji zdjeciowej moim telefonem i aparatem:D
sceneria parkingowa,pora wieczorna,model brudasny
front
zad
i tu jeszcze takie tam....
nie zjedzcie mnie tylko za jakosc zdjec,wykonanie,oswietlenie i ten milion rzeczy ktory zrobilem zle
wiem ze grzechem bylo nieumycie auta przed zdjeciami ale dwa dni wczesniej bylo na myjni i efekt widac
obiecuje poprawe i wiecej lepszej jakosci zdjec...tych dziennych takze
_________________ Grupa Dolnośląska
VENTO....polubisz każdą drogę
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2008-12-23, 08:47, w całości zmieniany 1 raz
Wygląda na to, że nie umyłeś auta do sesji Nie martw sią, ja mam gorszego, ale za to zaniedbany, bo nawet ne ma kiedy umyć, a jak umyję, to za parę chwil taki sam będzie, więc szkoda zdrowka i nerwów Jak się takie brudasy spotkają a Bielanach, to dopiero będzie....
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-12-23, 12:45
Tygrysisko napisał/a:
siergiejjg, planujesz jakieś zmiany
narazie zawziecie mysle o jakis alu...bo w zastawie na fabrycznych stalowkach jezdze(takie z emblematem vw)...muzeke musze zamontowac...mam z poprzedniego auta: wzmacniacz blaupunkt gta2,skrzynia i dwa glosniki tej samej firmy,jeszcze dwa boschmann...radia mam sony..
tylko musze se kogos znalezc kto mi to podlaczy bo sam sie nie znam a w takim sklepe co montuja za samo zalozenie mojego sprzetu chca 250zeta...
Gavel napisał/a:
siergiejjg napisał/a:
obiecuje poprawe i wiecej lepszej jakosci zdjec...tych dziennych takze
i tych ze środka autka także
czekamy czekamy
Chyba żarówka z tyłu Ci się przepaliła od podświetlenia tablicy rej...
A gdzie naklejki
jasne ze tych ze srodka takze...a zarowke tez dopiero na zdjeciu przyczailem
naklejki...hmmm....te na przednia sybe musze sobie jeszcze raz zamowic...nieprzykleila sie...a ta tylnia lezy w aucie i czeka na lepsza pogode by nie podzielila losu siostry....
sebastian napisał/a:
Jak się takie brudasy spotkają a Bielanach, to dopiero będzie....
na bielany o ile nie bedzie padac moje vento zajedzie lsniace...jak to zwykle bywa o ile nie ma takiej z odbytu pogody:P
Wysłany: 2009-01-02, 00:31
gleba u mnie ie wchodzi w gre....auta uzywam jako pojazdu wszechstronnego....a wedkuje...wiec i na ryby musze nim dotrzec.....a nie mam zamiaru sie wieszac na kazdej wiekszej kepie trawy czy gorce...
gleba u mnie ie wchodzi w grę....auta używam jako pojazdu wszechstronnego....a wędkuje...wiec i na ryby muszę nim dotrzeć.....a nie mam zamiaru sie wieszać na każdej większej kępie trawy czy górce...
Widzę kolega myśli niczym ja, ciesze sie z na forum co raz więcej zapalonych ventkarzy to kiedy zrobimy wypad na ryby
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum