Wysłany: 2010-07-13, 21:14 VW Jetta III GL by Mavax
Z zamiarem pokazania auta nosiłem się już chwilę, ale może zacznę od siebie, jestem Łukasz, mam 14 lat, Jetta należy do mojego taty, została sprowadzona z USA <dokładniej z New Jersey> przez mojego dziadka w 1998 roku, na statku ukradziono oryginalne radio, ale to nieistotne, Jetta jeździła mało, bardzo mało, ~2005 roku auto dostał mój ojciec - Jetta zaczęła jeździć - posypała się pompka paliwowa, przepływomierz itd obecnie autem zajmuję się ja z tatą, on bardziej strona praktyczna, a ja teoretyczna, ja mam swoją Syrenę 105, która obecnie przechodzi gruntowny remont więc jej poświęcam najwięcej czasu.
teraz trochę o autku :
- silnik 2.0 115 KM benzynka, bez gazu
- rocznik 1994
- wspomaganie kierownicy
- elektryczne lusterka
- szyberdach
- seryjne felgi VW
- dołożone 'dystanse' do tylnych blaszek
Do zrobienia:
- przegub zewnętrzny prawego koła
- wymiana silentblocków wahaczy
- ściągnięcie pokrowców:)
- KONSERWACJA, bo już ruda powoli wyłazi
Narazie to tyle - jeszcze zdjęcia <przepraszam za jakość - telefon>
Jeśli macie pytania proszę pisać
PS Blaszki ściągnięte, bo wymieniałem wkręty tablic
super jettka Oby się sprawowała pod względem silnikowym
Super pokrowce na fotele
Ogólnie spoko, ostatnio wymiana świec, przewodów WN, uszczelki pod pokrywą zaworów, tylko tu jest jeden minus do wymiany <choiciazby swiec> trzeba odkrecic kolektor od góry, a tam dostęp jest nie za ciekawy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum