Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2008-12-23, 06:39 szukam schowka :D
czy jak inaczej to nazwac chodzi mi o schowek taki pod airbag...zamiast tej poleczki wolalbym cos zamykanego....nie ma ktos z forumowiczow na zbyciu takiego cuda???na allegro mozna czasem trafic ale w strasznej cenie
na allegro mozna czasem trafic ale w strasznej cenie
No pewnie, że można - ja swój na allegro trafiłem też w strasznej cenie - 90 zł z przesyłką Musisz szukać, bo tu takiego "na zbyciu" na pewno nie będzie miał
A co dwa schowki to nie jeden
Tylko musisz jeszcze wiedzieć jedną bardzo ważną rzecz... są dwa rodzaje schowków: jedne pod wersję z klimatyzacją, a drugie bez. Różnią się tym, że z tyłu ten, co jest pod klimę jest płytszy, przez co mniej pojemny, a ten bez klimy - na odwrót. Oczywiście nic się nie stanie, jak nie masz klimy, a zamontujesz schowej dedykowany pod klimę, ale na odwrót już tego nie zrobisz.
Tu znalazłem coś za 80 zł, ale musisz się spytać ziomka, albo by Ci podesłał fotę z tyłu jak wygląda, bo cena w sumie dosyć atrakcyjna... http://allegro.pl/item512...pod_airbag.html
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2008-12-23, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
quote="siergiejjg"]a tez ci sie na poczatku tylko troszke otwiera a pozniej musisz mocniej reka pociagnac?[/quote]
Tak
Ale jak są w nim cięższe rzeczy, to od razu się otwiera
Z drugiej strony może i nawet dobrze, bo nie chlapie momentalnie i nie wyrwie zawiasów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum