No,no ładny egzemplarz... szczególnie kolorek miły dla oka,zdaje mi sie ze to mój ulubiony zabek1987, -podaj więcej danych o autku...co tam masz w zanadrzu
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
niestety to podstawa mam tylko centralny zamek (orginalny) z pilotem i to wszystko ale i tak mi odpowiada, nie tak dawno kuzyn mi skończył silnik i wymieniłem na taki sam tylko ze z anglika i śmiga az milo,
przed zima zrobiłem:
-łożyska tył i przód
-amortzatory tył
-hamulce tył i przód + tarcze nowe
-koncówki wahaczy i simerbloki
-wymiana oleju i rozrzadu
-w srodku fiedzenia od golfa gti
zrobiłem 2 tyś na oleju i praktycznie nic nie ubyło i to mnie cieszy
jest juz troszeke obniżone ale na drogi które ja mam u siebie to jest odpowiednio posadzony
no a jak sie wam podoba gwizd???
Ostatnio zmieniony przez zabek1987 2009-01-10, 15:52, w całości zmieniany 2 razy
gość mi wycignoł z gofa gti chyba ze on mnie nie takie jak powinien,tak widziałes ten filmik,miałem inny post dotyczcy nierównej pracy silnika po wymianie
gwizd daje koncówka bo jest zmieniona
koło na wiosn musze kupić bo to mi niezbyt pasuje,coś z rantem co nie??
Ostatnio zmieniony przez zabek1987 2009-01-10, 16:11, w całości zmieniany 2 razy
Na zdjęciach wygląda na zadbany egzemplarz... jeśli chodzi o koła to tylko z rantem... a co do foteli to mam zdanie podobne jak slaw71... nie pasuje do reszty...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum