Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2009-01-13, 15:39 pompa abs
mam pytanie ....
jakie ma oznaczenie lub numery pompa abs do vento 93r.1.8 90km?
ostatnio kupilem i w warsztacie okazalo sie ze to nie taka sama...i ze nie pasuje cos tam z pinami czy jakos tak.a zaplacic za robote trza bylo....lipa jak nie wiem co.
ma ktos moze jakies info na ten temat??bo opcja szukaj mi niestety nie pomogla...albo ja nie umiem szukac albo nie bylo takiego tematu...
J niewiem jaka pompa ale wlasnie sam mam ten sam problem prawdopodobnie bo niewiem napewno poniewaz swieci mi sie kontrolka od ABS i omalo niewyrobilem na zakrecie bo poszedl mi prosto podczas chamowania . M oze to byc rowniez umnie pompa?
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 4 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 271 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2009-02-17, 09:40
wez podjedz do mechanika..niech on podlaczy ci auto pod kompa...tam wyjdzie dlaczego sie swieci....ja mam zapchany zawor lewy tyl...a tego nie nie naprawia tylko tzreba wymienic...mechanik od abs i wogole od hamulcow powiedzial ze niemcy wogole nie qwymienaija plynu hamulcowego i dlatego to sie zapycha...pompa kawlifikuje sie do wymiany...jezeli masz zawor zapchany to kilkakrotna wymiana plynu hamulcowego mkoze pomoc...ale nie koniecznie..mi nie pomogla...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum