Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2009-01-26, 21:07
Mandat jak mandat, ale najgorsze że mogą Cię koledzy wyśmiać. Mi to się nie podoba i chyba już nie modne.... Na tuningu się nie znam ale już długo nie widziałem takiego czegoś zainstalowanego w aucie
jak już to polecam pełne neony a nie ledy. Swego czas kupiłem jedną lampę 40 cm ale nawet ją się nie nacieszyłem bo mi ją brat zbił
Ja tam lubie takie neony, ale odpowiednio dobrane pod kolor i długość auta i byle nie ledy!
_________________ Gość, jeśli pomogłem, to kliknij pomógł. Będzie mi miło
Silnik: 1.8 ABS +LPG Pomógł: 18 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 620 Skąd: wielkopolska,okolice Kalisza
Wysłany: 2009-01-26, 23:33
mieć to możesz tylko w czasie ruchu pewnie nie możesz używać, to tak jak z antyradarami, posiadanie jest nie karalne, natomiast używanie już tak. Co do tych lampek to mnie się to nie widzi... Jeśli już to załóż podświetlenie z LED-ów wewnątrz furacza
A mogę wiedzieć w jakim celu chcesz podświetlać pedały?
Moze nie widzi gdzie naciskac gaz albo hamulec
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
mam podobne podswietlenie ale w srodq na nogi, miga w rytm muzyki. Nawet fajnie to wyglada, ale co do ledow to nie wiem jak to bedzie wygladalo na podwoziu, wedlug mnie to delikatny lipton, nie lepiej zalozyc pelne neony???
a chce te podświetlenie bo po 1 fajnie wygląda a po 2 wygodniej sie jezdzi ale chce kolor nie zadne niebieskie czy czerwone tylko taki mocny bialy podchodzacy pod kolor niebieski moze wiecie o jaki mi chodzi
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-01-27, 23:08
Cytat:
mnie to by takie podświetlanie drzaźniło w nocy....
Dokładnie. Ja mam podświetlenie nóg w aucie, ale nie diodami, bo wyglada to tak sobie tylko zimnymi katodami, tak samo bagażnik. Ale używam tego raz na sto lat przy spocikach itp, czyli lansik Bo do jazdy to lipa straszna, robi sie w środku jasno i przeszkadza to w prowadzeniu auta nocą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum