Wysłany: 2009-04-05, 18:51 prędkościomierz zmiana na taki z większą prędkością max
czy jak wymienię same bebechy prędkościomierza (mam max 200 kmh) na takie z 220 kmh (mam taki licznik od benzyniaka) to nie będzie przekłamywał? wymienię wszystko nie tylko tarczę (oprócz wyświetlacza)
autko będzie szybsze za 2 tyg na razie zamknalem licznik jaki mam, denerwuje mnie takie ulozenie predkosci, jezdze 99% na trasie z prędkoscia 140kmh i przy innym ułożeniu wartości lepiej to wyglada
Gavel, maja maja. Moj mial 220km/h i nowy licznik z Seata tez wyskalowany jest do 220 i wierz mi gdyby nie silne podmuchy wiatru i sytuacja na drodze to bym pewnie zamknal licznik (ach to lodowate powietrze ) Bo w lecie bym tego nie dokonal teraz.
PrusaX, musisz szukac licznika ktory ma to samo Wegstreckenkennzahl do tabeli odsylam na: http://theresias.com/tutorials/1h_g4t.htm
Wchodzisz w diagnostyke licznika i na 1 pozycji sa 4 cyferki, twoj nowy licznik do 220km/h musi miec tak samo lub bardzo zblizona wartosc. Moj ibizowski ma 3862 ale pokazuje dokladnie, moglbym powiedziec ze dokladniej od starego licznika. Przy 100km/h wg gps jest oklo 104-105km/h to jest grubosc wskazowki.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum