No właśnie, tylko szkło jest uszkodzone. W sumie to już nieaktualne, bo zakupiełm dziś lampkę - 110 złociszy, ale co zrobić. Musze pilnie wymienić, bo jak pały mnie zczapią to dowodzik zabiorą... Myślałem, co by ze szkłem się samym pobawić, ale ryzyko, ze szkło uszkodzę... Myślałem tak, bo moje lampki to prawie że nóweczki - 2 lata mają i oryginalesy takze na oparawdę szkoda, a ta pewnie moja ma z 15 lat... Trudno...
Uszkodzone tylko szkło W razie czego to mam oryginalne helli z moich lamp. Jak będziesz zainteresowany to zrobię fotki
A pokaż fotki, jak możesz... Tylko takie lepsze i bez lampy błyskowej by się światło nie odbijało, bo tak to nic nie widać... W jakim stanie i jaka cena?
Założyłem już lampę. Myślę teraz nad szkiełkiem, bo wnętrzności moje są idealne (nowa w sumie lampa), a ta kupiona już gdzie nigdzie przyżółkła... Zobaczymy, jak będzie się w nocy sprawować, jak świecić. Jak wszystko będzie oki, to dam sobie spokój z tym szkłem. Jeszcze tylko na ustawienie lamp podjadę i finito.
Niestety dzisiaj zdjęć nie zrobiłem, nie mogę znaleźć szkieł, leżą w pudełku gdzieś w piwnicy ale trzeba się do nich dokopać. Jak nie zależy ci na czasie to postaram się jutro coś zadziałać
ak nie zależy ci na czasie to postaram się jutro coś zadziałać
na razie już mi sie nie spieszy. Lampę mam, już założyłem, więc już nieauktualne. Ale będe próbować ze starą co by zdjąć szkło i wkleic nowe. Także jak kiedyś się dokopiesz to zapodaj foteczki - ino daj znac na PW czy jak, bo ja mało bystry ostatnio jestem i mam feflaks szachisty po czasie hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum