Oj nie znacie sie , nie no tak na powaznie widzialem gdzies wlasnie na forum takie vento w poscie mapeta z lambo doors, nie wiem dokladnie gdzie , i bylo tam zdjecie venciaka z lambo jakims troszke sztumskim zderzakiem, i wlasnie taki gril z samej siatki i wsumie powiem ze nawet mi sie spodobalo. A dziwnym trafem mam kawalek siatki
Ostatnio zmieniony przez Michał_Świdnik 2009-03-03, 09:50, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-03-03, 10:11
Michał_Świdnik napisał/a:
nie no tak na powaznie widzialem gdzies wlasnie na forum takie vento w poscie mapeta z lambo doors
a z którego roku był ten post....tak na powaznie to moda na tuning się teraz zmieniła...teraz jest modny taki cicho-ciemny tuning...czyli gleba...dobre koło...jakies tam zmiany w oświetlenia bez robienia choinki i tylko drobne zmiany stylistyczne....epoka opla calibry z siateksami...wielkimi spojlerami i tonami szpachli już przeszła...no ale kazdy ma swój gust i każdy ma się dobrze czuć w swoim aucie.
Nie mowie o tonach szpachli i spojlerach przypominajacych biurko na dwa komputery Gril chce zostawic fabryczny i zderzak tez tylko dac tam poprostu siateczki troszke. Np. w miejscach na plastikowe kratki na dole w zderzaku i troszke zmodyfikowac gril. Pozatym masz racje nie ide za moda tylko za swoimi upodobaniami
Normalny fabryczny grill ze znaczkiem. Dzisiaj zamieszcze fotki samochodu i elementow, bo juz powoli zaczynam sie gubic, nie wiem za cos sie zabrac, za duzo tego(wszystko) sie zrobilo:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum