Ze starych poprostu zedre rdze ile sie da i pociagne abizolem od spodu jeszcze raz.
Bo jak narazie wyciecie ich i wspawanie nie wchodzi w gre. Moze po powrocie z zagramanicy przy kompletnej przerobce karoseri przed lakierwaniem. Ale narazie trzeba cos robic:) Boczki juz zamowione wiec w nast tyg dam zdjecia jak wszystko wyszlo.
Sluchaj one sa bardzo delikatne a jednak ladne (moim zdaniem), nie sa duze, szerokie itd. kiedy samochod bedzie nadawal do lakierowania i swapa bede je wycinal i moze od vr6, bory, lub cos wymysle wstawie:) a jak narazie jak na cene moim zdaniem ujda w tloku a ja mi sie nie spodobaja w realu to gumowka i szybki kurs modyfikowania laminatu i beda gitara:]
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2009-03-05, 07:38
Michał_Świdnik a ja Cię też poprę a co. Mi co prawda też takie progi się nie podobają ale to Twoje auto i Ty nim będziesz jeździł i Tobie ma się podobać. Koniec i kropka.
Jak założysz to dawaj jakieś fotki jak to Ci wyszło no i mam nadzieję że na zlocie na żywo obejrzymy Twojego F&F
Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-03-05, 17:40
spoko chłopak jest ze swidnika a tam lubia laminaty bez obrazy ale jak widze na lubelskich drogach fury z plastiku to albo lsw albo lop (opole lubelskie) no ale co kto lubi ja bym proponował wymiane progów na nowe jak CI rdzewieją i pomalowanie w kolor i bedzie gitara
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-03-05, 19:53
Zakładaj co chcesz, w końcu Twój Ventolot i jakby wszystkie były the same to byłoby nudno. Jedno za co bym chyba bił po pysku to światła lexusy, reszta wg. gustu moim zdaniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum