Panowie
Dzisiaj wymieniajac klocki na podnosniku zauwazyłem ze jakims cudem mam pekniete dwie sprezyny od tylnich amortyzatorow;/ nie mam pojecia jak ja tego nie wyczułem wczesniej;/ poszukuje teraz takich sprezyn sa one jakies cienkie nie takie szerokie jak wszystkie od gwintu chyba sa takie cienki i na 12 lub 13 ogniw ma ktos cos takiego pomocyyyy doda ze zawieszenie to Koni Gwintowane+regulacja twardsci
raczej nie znajdziesz takich spręzyn samych szukaj uszkodzonego gwintu całego i przełozysz sprężyny wtedy ale tez musisz mieć farta że znajdziesz taki sam
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
gwint koni jest jak pewne sam wiesz żadko spotykany, więc chyba nie masz wyjścia albo szukać samych sprężyn do niego co pewnie będzie najtrudniejsze, albo szukać całego tyłu z lipnymi wkładami już to będzie taniej, lub całosć dobrą, ja innej opcji nie widze
_________________ "Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy ekonomia"
no wiec dzisiaj zaczełem sie ostro zastanawiac nad sprzedaniem auta brak mi juz sił do tego w tej chwili gdyby mi ktos dał 4500 to bym chyba oddał bo juz sam nie wiem co mam robic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum