Silnik: 1.8 B + G
Wiek: 37 Dołączył: 19 Mar 2011 Posty: 228 Skąd: SCZ in Warsaw
Wysłany: 2011-03-21, 20:25 Vento Michasia
Witam.:D
Posiadam: Vento 1.8 B+G, 66KW , srebrny metallic, 1992r w dowodzie 1993r.
W standardzie dziurka w dachu i elektryczne lusterka o centalnym nie muszę pisać.:P
WVWZZZ1HZNW097957
Kupiony w marcu tego roku czyli bardzo niedawno.
Ogólnie zaniedbany, klar z dachu shcodzi ale nie wiem czy to normalne czy się przewrócił?
Wkrótce zdjęcia.
Wysłany: 2011-03-23, 07:11
Chodzi o szyberdach.:P Tylko nie mam silniczka.:(
Generalnie szukałem auta taniego bo w zeszłym roku miałem wypadek (nie z mojej winy co prawda:D) i mi biznes nie wypalił więc mam średnią sytaucję finansowa i dałem za niego szczerze mówiąc 1200zł:D (LOL)
Butla gazowa i przegląd sa do czerwca więc to jest z ważniejszych rzeczy. Później zakonserwowanie podłogi bo byla konserwowana ale schodzi już i trzeba zrobić małe zaprawki i zakonserwować bo chcę go mieć na dłużej.
Na razie jestem na etapie podłączania CB, nawigacji i itp tak by nie było widać kabelków.
Vento-Łukasz może mały spojler na tyle i na pewno szybki z tyłu zrobie na silver z przyciemnieniem by nie odbijał tak bardzo. Takto ogólnie na taki normalny wozik bez przepychu.
Minusem jest to że nie mam kanału bo mieszkam w bloku (whrr...) ale się kombinuje.
Wysłany: 2011-03-25, 23:13
Tylkom takie zdjęcie jeszcze mam.
W srodku jest zadabany nie ma dziur ani przetarć. Jedynie to wokól obudowy silnika od szyberdachnu jest matriał powycierany i tzrea bodajże podkleić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum