Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-03-06, 10:24 Gadżety
Jako, że mam różne dojścia to napiszę tutaj kilka rzeczy - może ktoś będzie zainteresowany.
Można zrobić takie gadżety - klubowe. Ja zamieszczę przykładowe zdjęcia jakie wykonuję obecnie dla innych ekip. Jeśli się ktoś zdecyduje na coś - zrobię projekt ( za free oczywiście) klubowej takiej pamiątki.
Flaga do powieszenia na ścianie czy czymkolwiek innym. Ma w rogach materiał do związania. Można ją łatwo przerobić i nadaje się do zwykłej flagi - na kiju. Wymiary flagi - 140x90cm.
Flaga sublimowana, materiał cienki - można prać, szybko się suszy. Nie gniecie się. Cena za flagę - 42zł
+ przesyłka
Szaliczek samochodowy - popularne szczególnie w Poznaniu Bardzo dobra jakośc wykonania. Dwustronny.
Cena za szaliczek - 18zł plus przesyłka
Poduszka :) wymiary 35x35cm. Można prać w automacie, miękka i trwała.
Cena poduszki - 19,50 zł plus przesyłka
Skarpetki uwaga ! Najlepszy towar w Polsce. Naprawdę - świetny materiał, trwały, gruby, oddychalny. Wiele czołowych firm w Polsce takie zamawia.
Możliwość zamowienia skarpetek małych - dziecięcych, bądź dużych dla dorosłych. Skarpetki pełne, bądź stopki.
Cena za parę dziecięcych - rozmiary ok -27,28,29,30 - 10zł plus przesyłka
Cena za stopki - 12,50 plus przesyłka
Cena skarpetki normalne - 18,50 plus przesyłka
Robię jeszcze smycze, wszystkie możliwe rodzaje - jedno i dwustronne, z karabinkami i bez, ze spięciami i bez, z uchwytami na telefon i bez Podszywane i zwykłe Ceny w zależności od ilości sztuk i rodzaju zamawianych smyczy.
Silnik: Połykacz Uno Pomógł: 5 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 887 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-03-16, 14:23
Temat zamknięty, jeśli chodzi o skarpetki...nie da się dobrze wyszyć naszego logotypu na skarpetkach...jest "zbyt okrągłe"...;/
Ale poduszka do Ciebie przyjdzie pyjter:) Już zamówiona
hej, ja mógłbym Wam zaproponować kubki, kufle, szklanki ze zdjęciem/logo.
Też takie o któych była mowa wcześniej na forum http://images38.fotosik.pl/45/5169a52724873fe7.jpg w niższych cenach i od 1 szt. Ale im więcej tym lepiej Jakby ktoś był chętny proszę pisać tu lub na meila don_dembik@interia.pl
Koszty przesyłki (niestety niezależne ode mnie )
Poczta Polska - 13 zł
Kurier UPS - 17 zł
Odbiór osobisty we Wrocławiu - 0 zł
Oprócz tego jestem jeszcze w stanie robić inne rzeczy (jak nadruki na poszewce od jaśka, puzzle, czy na koszulce na pluszowym misiu)
Jeśli chodzi o standardowe kubki:
zwykły - producent go opisuje, jako kubek do mycia ręcznego (ale nadruk nie powinien wyblaknąć nawet po 20-30 myciach w zmywarce).
hard - kubek, który producent opisuje jako najmocniejszy na rynku, który jest przygotowany na mycie w zmywarkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum