Witam jestem nowy na tym forum ale skoro wszyscy chwalą się swoimi wentylami wiec postanowiłem tez pokazać moje vento nie wszystkim może się podobać ja robię go dla Siebie
Witam nowego mam nadzieje szczesliwego posidacza Ventki ogolnie autko mi sie niezbyt widzi wiem ze kazdy ma inny gust ale swoje wrazenie opisze Ci tutaj tych naklejki pozbyc sie trzeba ;p szyby na czarno to juz mi tez podchodzi pod wies tuning i poza Ty autko by wygladało naprawde supe:) ps i zderzakkkk załatw sobie najlepiej od golfa 3 z hokejem nie było by problemu:D
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-05-09, 17:01
Witam na forum
Autko wygląda na zadbane-więc to już plus.
Nie za bardzo widzą mi się te płomienie na drzwiach.
Zderzak też nie do końca teges, chodź dać furce glebę, konkretne koło to i może jakoś by się zgrywał z resztą, ale osobiście radziłbym wymianę na oryginalny.
A teraz coś miłego: masz fajne lampki z przodu, fajne kierunki i halogeny w zderzaku, kierunki w błotnik też jak najbardziej OK grill bez znaczka super....także jest masz już wiele dobrego w furce. Co do tylnych lamp to możesz pomarańcz psiknąć spray-em i zupełnie zmienisz ich oblicze (tak na czas poszukiwania czegoś odpowiedniego)
Życzę powodzenia w dalszym zmianach i oby one były trafne
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2009-05-09, 18:57
WItam Serdecznie.Vento robi wrazenie bogacz w srodku kolorek supcio no zderzak bym zmienil na oryginalny i wyrzucil plomienie ale to tylko moje zdanie skoro Tobie sie to podoba to jest dobrze i oby tak zostało że robisz fure dla siebie a nie pod dyktando innych Lampy eleganckie wiec szerokiej drogi i miłego dalszego modzenia Pozdrawiam i niech Ci czas miło płynie na forum
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-05-09, 21:41
Powitać nowego forumowicza i właściciela ventolota
Autko jak pisali koledzy zadbane i chwała ci za to ale ja osobiście zmieniłbym na 100 zderzak przód (niepasuje do reszty samochodu choćby sam fakt że listwy i góre zderzaka masz czarną ) naklejki na autku, i dywaniki w autku sam takie miałem i zmieniłem na welurowe z obszyciem
Ogółem plusik za autko , co do planów to prucz dokładki tylnego zderzaka i spoilera na klapę to reszta jest jak najbardziej trafna.
dla dźwięku jak najbardziej. Ale nie wiele się zmienia. Sam miałem w 1.8 i jakoś nie pamiętam, żeby aż zanadto się wyróżniał. Zależy ile masz wydać kasy. Raczej zbędny wydatek.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2009-05-13, 23:52
Hej dobrze ze naklejki ida out zderzak nie pasuje do reszty ale z progami ,tylną dokładka i felami może ciekawie wygladać (daj foty jak zrobisz )daj siatke pod grila ,czarna by nie rzucała sie w oczy a ukrywała chłodnicę. Widze ze pomarszczyła Ci sie folia na tylnej szybie to wina złego odtłuszczenia. Pozrdawiam!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum