jak w temacie mam ventka 1.8 55kw jest zagazowany chodzi o to że na jałowych obrotach trochę rzuca silnikiem tak jak by nie palił na jakis gar wyżej opisane objawy zauważalne są tylko jak auto jest już rozgrzane do ok 90 przy niższej temp. silnika na jałowych obr. (900obr/min) auto zachowuje się normalnie
jak myślicie co to może być?
prosze o pomoc
objawy na palec z kopolka moze jest zasnbiedziala w miejscu przewodzenia
jest w tym chyba trochę racji bo dziś to troch poczyściłem i jest trochę lepiej jednak nie idealnie przeczyszcze to jeszcze raz porządnie jak nie osiągne ideału to wymienie tą kopułkę i palec .
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-17, 19:07
Od razu wymień, kopułka i palec są bardzo tanie, tylko musisz wiedzieć , jakiej firmy było w oryginale: Bosch czy Valkeo, bo miałem z tym prolrem i musiałam latać do slepu 2 razy
Od razu wymień, kopułka i palec są bardzo tanie, tylko musisz wiedzieć , jakiej firmy było w oryginale: Bosch czy Valkeo, bo miałem z tym prolrem i musiałam latać do slepu 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum