Witam mam nie działające kontrolki air bag (nie ma więc nie działa ) abs działa ale jest coś pogrzebane (było coś lutowane) sam układ nie ma żarówk ale od airbag jak się przyłoży zarówkę to świeci (to akurat mnie nie interesuje) chodzi mi o abs ostatnio poszedł mi czujnik i nie miałem absu dowiedziałem sie dopiero przy gwałtowniejszym hamowaniu , teraz jest ok ale przydałaby się jednak ta kontrolka. Może jest jakiś fachowiec co by umiał to naprawić lub doradzić jak to zrobić . Widziałem na allegro za 50zł cos takiego ale może uda sie bez większych kosztów?? (wkońcu mamy kryzys w kraju) na foto :
1 i 2 powinna być żarówka gdzie 1 airbag 2abs
3uszkodzona częsc oznaczenie 6B.
4identyczna częsc co 3 (cała)
Pytanie brzmi czy można zamienic te częsc 4 w miejsce uszkodzonej 3
tak tylko to co pokazałes ma wąską kostke moja jest szersza ma jakieś 7 kabli (jAK pamietam ) czy ten środek będzie pasowac rozumiem ze wymienie sam srodek czy to będzie działac (chodzi o to że ja mam podwójny układ a ten jest pojedynczy) czy to w niczym nie będzie przeszkadzac
zerknij na układ na w 1-poście
nie mam bo wystrzeliły wiec już nie mam ale kiedyś były i układ jest podwójny od airbagu (nie działajacego) i absu działający ale brak kontrolki bo układ jakis kombinowany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum