Witam ponownie ventomaniakow, mam maly problem odnosnie swiatel, jak je wyregulowac, mialem ostatnio malego dzwona i wymieniale reflektory, problem w tym ze swieca za wysoko, wie moze ktos jak je obnizyc?? dzieki z gory za pomoc
dokładnie. Nie ma się c bawić samemu, bo bez odpowiedniego sprzętu nie ustawisz dobrze. Jedziesz na byle którą stację diagnostyczną i Ci ustawiają. Ja u siebie płaciłem 15zł za minutę roboty.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2009-06-19, 15:41
Też podjechał bym na stację....sam się bawiłem w ustawianie lamp....chciałem je minimalnie podnieść ale jak się okazało bawiłem się pokrętłami od ustawień poziomych....ogólnie wyszło tak że lewe światło oświetlało mi prawe pobocze, a prawe światło lewe pobocze a przed autem robił się taki krzyż świetlny....doszedłem już z tym ładu-świeci ok....ale zeby było idealnie trzeba podjechac na stację diagnostyczną....narazie się wstrzymałem gdyż za tydzień kończy mi się przegląd i będą musieli mi to zrobić gratis
ale to tak na kazdej stacji diagnostycznej moga mi to ustawic? na przegladzie zawsze mi przechodzi ale jak jade i jest ciemno to lewe swiatlo (od strony kierowcy) swieci strasznie w dol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum