Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-18, 02:41 Jakieś skurw... rozwaliły auto mojej Matuli
Późny wieczór, dzwoni mi komórka, odbieram a to moja Matula, roztrzęsionym głosem żebym przyjechał, bo jej auto stoi na boku na ulicy. Mi się nogi z waty zrobiły, mocno po gazie i pędem do niej. Dojeżdżam włażąc z piskiem w zakręt i widzę tłum gapiów i nowy matizik moejj mamy stoi na boku. Jakieś ch... wywróciły auto. Oprócz gapiów oczywiscie policja. Normalnie nogi mi się ugieły jak to zobaczyłem. Jakbym dorwał tych skurw... to bym noogi z dupt powyrywał. I tak spędziłem czas do ponad 2 w nocy. Potem drugi patrol policji podjechał z kryminalnych, zdjęli odciski palców, kupa zdjęć itp. Z zeznań świadka się okazuje że zrobili to nastolatkowie, zdjęli koszulki, podeszli do auta, wywalili i zwiali. I tyle po nich śladu... Rozżalony jestem na maxa, nic w tym kraju nie można mieć swojego, matka dopiero co wzięła kredyt na to auto i już faza. Cały bok auta rozpieprzony, zbita szyba, drzwi się nie otwierają, słupki rozpier... nie myślałem, że takie wywalenie auta na bok może zrobić tyle zniszczeń... Żeby chpociaż znaleźli tych gnoi bo odciskach to byłoby już coś, a tak pewnie przyjdzie za 2 tygodnie pisemko, że z powodu braku dowodów śledztwo zostało umorzone...
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 72 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2006-08-18, 14:27
:x kur... nic tylko takim łapska i nogi połamać żeby nie byli w stanie juz więcej czegoś takiego zrobić. To nic jak typowy przykład debilizmu. Zabrać takich do lasu i pociągnąć za autkiem jakieś 200 metrów to już bym się odechciało. Co za debile :x A nasza cudowna policja tak jak zawsze brak dowodów ha ha ah nie mam słów.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-08-18, 14:35
Gavel napisał/a:
A te koszuliki to po co zdjęli?
Prawdopodobnie po to , żeby się nie uwalić, w razie jakby ich policja złapała to brak dowodów - koszulki czyste, tak podejżewam.
Jakbym tylko wiedział ktoto to napewno zająłbym się gnojami. Prawdopodobnie to nieletnie gnoje,jak tatus by zapłacił z własnej kieszeni za remont połowy auta to synuś już do końca życia by na dupie nie usiadł...
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 156 Skąd: Świebodzice
Wysłany: 2006-08-18, 14:51
Gnoje ja bym do kamieniołomów na 14 dni oddawał a potem do sprzątania ulic w kamizeklach z napisem co zrobił i to w centrum miasta żeby wszyscy widzieli
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 12 Maj 2006 Posty: 132 Skąd: DĘBICA
Wysłany: 2006-08-18, 15:29
mojej matce tez na krzyzuwce jakis młody razwalił tył audicy było wszystko policja i te inne dziady a co najgorsze nie wiedziałem ale dzień przed wypadkiem skończyło sie ubezpieczenie to dopiero były problemy :wink:
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2006-08-19, 12:36
spyro napisał/a:
nastolatkowie, zdjęli koszulki, podeszli do auta, wywalili i zwiali. I tyle po nich śladu...
i jak takie cos czytam to odrazu jestem za aborcja... ale to jeszcze moze sie wydac-zazwyczaj takie gnojki chwala se takimi wyczynami na lewo i prawo...
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Wysłany: 2006-08-19, 14:16
Żeby to było tu gdzie mieszkam to by się znalazło szczyi, a że na tym osiedlu nie znam za bardzo ludzi to pwnie nic z tego nie wyjdzie. A byłoby super jakby się choć jeden znalazł, po pierwsze matula nie straciłaby zniżek w ubepieczeniu a po drugie jakby rodzice goja zapłacili za remont auta to gówniarz na dupie nie usiadłby przez rok...
A teraz auto stoi, zafoliowane, bo deszcz leci do środkas i kur... mać pewnie minie z miesiąc zanim PZU da kasę na naprawę...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 43 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2006-08-19, 20:52
Jak zobaczyłem fotke tego Matiza to od razu w oczy rzuciła mi się siatka z MediaMarktu z napisem NIE DLA IDIOTÓW. Takie hasło możnaby zastosować odnoście Naszego kraju i takich debili na syberie wysyłać...
Wysłany: 2006-08-20, 20:38
nie no ventki by nie dali rady. matizik jest lekki i wysoki i pewnie dlatego go wywalili. Szkoda m autka, bo nie było na nim nawet jednej ryski, a teraz po naprawie to nie będzie już to samo... Bo nie wierzę, że wszystko zalicza do wymiany na nowe części, a szpachla to już nie to samo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum