Silnik: 1.8 75 KM Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 906 Skąd: sam nie wiem
Wysłany: 2009-06-17, 22:33 pytanie?wymiana tarcz hamulcowych z pelnych na wentylowane..
niedlugo mam plan wymienic tarcze hamulcoe i klocki.myslalem aby kupic tarcze wentylowane,a obecnie mam pelne.czy to wplynie na jakosc hamowania i czy warto kupowac wentylowane czy pozostac przy pelnych?
od vr6 lub gti edition musialbys kupic cale piasty z zaciskami a jesli cale zwrotnice to nie wiem czy cale wachacze czy tylko sorznie wachaczy bo sa tam inne . no i kola na 5 srob.... wtedy heble sa niesamowite ale i wydatek spoory
_________________ Moje Vento GT TDI 110km
Ostatnio zmieniony przez misiu129 2009-06-20, 11:35, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2009-06-21, 01:05
Tak dobrze kolega mówisz trza jarzma i zaciski wymienić ale zapewniam że po tej operacji to nie zwiększy się skuteczność hamowania,także zastanowił bym się nad tą wymianą chyba żę planujesz mocniejszy silnik wsadzić i zaczynasz od hampli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum