Wysłany: 2009-07-26, 22:16 Jak podłączyc lampki daszków przeciwsłonecznych z wersji USA
Tak jak w temacie i opisie jak podłączyś lampki daszków jesli nie mają w ogole kabli żadnych?? Oraz odrazu pyt czy w polskim serwisie dostane zaslepke jedenj lampki do daszka albo ktos z was ja posiada??
a z tych daszkow przeciwslonecznych wychodza kable od zasilania jak tak to jak wyzej koledzy napisali od srodkowej lampki dajesz i wsio a co do tej zaslony to chodzi a ta co zakrywa lustro
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2009-07-27, 10:58, w całości zmieniany 2 razy
Nom własnie w tym problem ze kabli w ogole brak. Ponoc zasłony pochodza z demontarzu ale juz przed nie działały bo nie ma kabli. Hmmm a na foto pokazuje czego brak:)
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-07-27, 11:05
eros662 napisał/a:
a na foto pokazuje czego brak:)
a gdxzie to foto?
Musisz w takim razie dorobić sobie te kable. Dziwne, że ktoś tu urwał. Jak jak kupiłem słoneczniki (przez Allegro bodajże) to wychodziły kabelki z wtyczką, która to odciąłem i dorobiłem mini instalacje od lampki środkowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum